Hamilemiyim ???

Burcummersin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
9
3
1
39
Kızlar Yaklaşık 7 yıldır çocuk için can atıyorduk artık ümidi kesip tedavi bıraktık. adet günüm gelmeden mide bulantısı kusma başladı acaba dedim kan testi yaptırdım. Değer 1 çıktı hamilemiyim acaba (adete 3 gün var)

ben de en az 5 olması gerektiğini biliyorum ama adetin henüz geçmemiş.doktorlardan daha iyi bilecek değiliz ya. inşallah hamilesinizdir. Rabbim gönlünüze göre versin.

iyi niyetleriniz için sağolun dün akşam yaptırdım test maalesef ..... bunda da hayır vardır şimdi göremiyoruz ama
allah hayırlı zamanda nasip etsin canım...
sonuçları gösterdiğin doktordan da şüphe ettim o nasıl bir doktor ki 1 çıkan sonuca gebelik var diyipte seni umutlandırıyor?

evet rose o iki günü ben bilirim ve iki gün sonunu artık bırakacam zaten çok yoruldum olursa olur olmazsa kısmet değilmiş deyip yoluma bakacağım. hiç bir sorun yok demekki zamanı gelmemiş diyorum

Arkadaşlar bende yeni üyeyim cocuk olması için gerekli herşeyi yaptık bi alaha kaldı işimiz hayırlısıyla nasip ederse . belimde cok az ağrı artı adetim 1 hafta gecikti sürekli yemek yeme isteği var birde göğüslerim biraz büyümüş gibi kasıklarımda ağrı giriyo adet ağrısı gibi 2 gün önce sadece bi kez miğdem bulandı istifra ettim oda cok az sizce hamilemiyim yarın kan testi yaptıracağım içim içime sığmıyor heyecandan allah herkezin kalbine göre versin

Back
X