Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Tekrarlıyacağım bakalım sonuç nolcak.değer 5 ve üzeri olduğunda kesin gebelikten bahsedilir..
değer yavaş yavaş yükselışte olabilir.. iki üç gün sonra tekrar edin bnce..
RABBİM hayırlısını versin :)
Amin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel kutsal duyguyu. Evet biraz sabırsız davrandım erkenden yaptırdım çok ama çok heyecanlıyım
Canım hamilelik var iki güne bir kan testi yaptır hayırlı olsunBugün dayanamayıp tekrardan hcg yaptırdım ve bugünkü değerim 30,63 çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfen. Normalde yarın regel günüm.
Canm benim ki 26.7 cikmisti iki gun sonra yaptim 84 cikti ve buyuk ihtimal hamilesin tebrik ederim şimdidenBugün dayanamayıp tekrardan hcg yaptırdım ve bugünkü değerim 30,63 çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfen. Normalde yarın regel günüm.
Bugün dayanamayıp tekrardan hcg yaptırdım ve bugünkü değerim 30,63 çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfen. Normalde yarın regel günüm.
Böyle bir soruya cevap vermek çok zor. İdrar testi yaparsan artık çıkarArkadaslar adetim 3 qun qecikdi buqun 3.qun biraz rahatsizim usutmusum.bu yuzden qecikmis olabilirmi ya
Bence derkenbence.. hadi hayırlısı![]()
Canm benim ki 26.7 cikmisti iki gun sonra yaptim 84 cikti ve buyuk ihtimal hamilesin tebrik ederim şimdiden
kız bu ne umtsuzluk sende vallahi ilk cıktıgında dokdor dedi olabilirsin olmayabilirsin ben akıntılarimdan ve cabuk acıkmamdan anladm senin belirtilerin yokmuİnşallah hamileyimdir canım dediklerin bana iyi geldi valla teşekkür ederim