Hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 ay once hcg deger yaptirdim 0.10 cikti 2 hafta once doktor rahimde kalinlik var yerlesme surecindeymis gibi dedi hcg deger istedi sonuc 0.100 cikti bugun doktora gittim adetim 1 gun gecti
Rahimde kalinligim hala durdugunu soyledi hcg deger istedi sonuc 9.21 cikti doktor hamileligi yakalamssn 2-3 gunluk cok ama cok kucuk dedi 2 gun sonra tekrar dedi sali gunu yaptrcam sizce hamilemiyim kesin ya hcg deger dusuk cikarsaaa?

değer 5 ve üzeri olduğunda kesin gebelikten bahsedilir..

değer yavaş yavaş yükselışte olabilir.. iki üç gün sonra tekrar edin bnce..

1 ay once hcg deger yaptirdim 0.10 cikti 2 hafta once doktor rahimde kalinlik var yerlesme surecindeymis gibi dedi hcg deger istedi sonuc 0.100 cikti bugun doktora gittim adetim 1 gun gecti
Rahimde kalinligim hala durdugunu soyledi hcg deger istedi sonuc 9.21 cikti doktor hamileligi yakalamssn 2-3 gunluk cok ama cok kucuk dedi 2 gun sonra tekrar dedi sali gunu yaptrcam sizce hamilemiyim kesin ya hcg deger dusuk cikarsaaa?

değer 5 ve üzeri olduğunda kesin gebelikten bahsedilir..

değer yavaş yavaş yükselışte olabilir.. iki üç gün sonra tekrar edin bnce..

kalınlık, adet kanaması olmadığı için rahimde olur hamilelikte..

değeriniz 0.100 den 9.21 e gelmişsiniz..hamilesiniz :)

ALLAH'TAN bir mani çıkmazsa ; uzun bır süre mercimek diye seslenecekler :p küçük olacak tabi annesi..

RABBİM sağlıkla hayırla kucağınıza versin :)

RABBİM acı yaşatmasın,ama hamilelik sürprizlerle dolu..dua edin..hayırlısı ne ıse onu ısteyın

Merhaba kızlar ben gectigimiz haftalarda yine bu sayfada silik cift çizgi cktı acaba hamilemiyim doye gezinip duruyordum Rabbime şükür ki hamile oldugumu ogrendim hcg degerim duzgun bir sekilde artıyor cok şükür dun doktora gittigimde kesenin 4×4 milim oldugunu cok minkk oldugunu söyledi sat a gore hesaplaninca 7 haftalik hamileyim ancak bende pco olduğu icin adetim surekli duzensizdir... son adet tarihim 6 aralik korunmasz iliskiye girdigimiz tarih se 28 aralıkti yani adetin 23. Günü girdigimiz iliskide hamile kaldm muhtemelen simdi size sorum doktor 7 haftalk diye hesapladgi icin mi bu 4.4 milime küçük dedi çünkü bizim girdigimiz iliskiye gore 4 hafta anca oldu .s yoksa bu deger normal bi deger mi ??

Merhaba kızlar ben gectigimiz haftalarda hamile oldugumu ogrendim hcg degerim duzgun bir sekilde artıyor cok şükür dun doktora gittigimde kesenin 4×4 milim oldugunu söyledi sat a gore hesaplaninca 7 haftalik hamileyim ancak bende pco olduğu icin adetim surekli duzensizdir... son adet tarihim 6 aralik korunmasz iliskiye girdigimiz tarih se 28 aralıkti yani adetin 23. Günü girdigimiz iliskide hamile kaldm muhtemelen simdi size sorum doktor 7 haftalk diye hesapladgi icin mi bu 4.4 milime küçük dedi çünkü bizim girdigimiz iliskiye gore 4 hafta anca oldu .s yoksa bu deger normal bi deger mi ??

Merhaba arkadaşlar;

5 yıllık evliyim ve son 5 aydır çok düzenli olmasa da bebek için girişimlerimiz oldu. Son ayda ise gün aşırı denedik. son adet tarihim 11 şubat ve 6 martta adet olmam gerekiyor. (periyodlarım 28 günden 25 e düştü çalışmalara başladığımızdan beri) Bu sabah lavaboya gittiğimde 3 damla kadar kahverengi kanama gördüm moralim feci düştü. hem dedim 20 güne mi düştü adet hemde bebek olmadı diye üzülmüştüm ki sabahtan beri o kanama dışında hiç bir kanama yok. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? Eğer öyle ise ne zaman test almalıyım ya da kan testi vermeliyim. Kafamda deli sorular :(

Ya canlar benım adetım subat 1 de basladı 5 subatta da bıttı sımdı tahmını adetım 7 mart fakt adetımden onsekız gun sonra pembe akıntım oldu kasıklarım cok fenaydı kramp gbı grdı. Sadece 2 gun surdu agrılar bugun de anıden bı bas donmem oldu. Oturdugum yerde. Ve goguslerım coook fena sıs agrıyorlar. Szce gebelık vrmı yaafff

Bn burda kafayı ymk uzreyım adet olmayayım dıe hatım ındırcem az kldı cvb vrın :)

Merhaba kızlar ben gectigimiz haftalarda hamile oldugumu ogrendim hcg degerim duzgun bir sekilde artıyor cok şükür dun doktora gittigimde kesenin 4×4 milim oldugunu söyledi sat a gore hesaplaninca 7 haftalik hamileyim ancak bende pco olduğu icin adetim surekli duzensizdir... son adet tarihim 6 aralik korunmasz iliskiye girdigimiz tarih se 28 aralıkti yani adetin 23. Günü girdigimiz iliskide hamile kaldm muhtemelen simdi size sorum doktor 7 haftalk diye hesapladgi icin mi bu 4.4 milime küçük dedi çünkü bizim girdigimiz iliskiye gore 4 hafta anca oldu .s yoksa bu deger normal bi deger mi ??

Ay cnm ya şimdi yazını Okudum da bende de aynı şekilde pco var 7 aylık evliyim en son 4 Şubat adetim ve 2 günde 1 ilişkimiz oluo senin gibi hesapladım 23. Günü bizimde ilişkimiz olmuş ;) suan normal donguyle hesaplarsam yani 28.gün olarak suan 3 gün adetim gecikti :) ay umarım hamileyimdir adetime 7 8 gun varken test yaptim negatifti ama ay test ne zaman yapsam acaba ;)

Back
X