Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benim adetim 1 hafta gecikti. Bende kan testi yaptırdim sonuçlar yarın cikicakmis ama sonuçlara netten ulaştım pek anlamadım beta hcg 5019 çıkmış bu nedemek ?
Merhabalar benim adetim 1 hafta gecikti. Bende kan testi yaptırdim sonuçlar yarın cikicakmis ama sonuçlara netten ulaştım pek anlamadım beta hcg 5019 çıkmış bu nedemek ?
merhaba canım,benimde adetim 2 gün geçti aşırı bel ve kasık ağrısı aradada bulantı oluyodu testte pozitif çıktı bu sabahta kan verdim,yarın belli olcak hayırlısı inşallah hamileyizdir :)
merhaba, benim bat 2 gün var, 10 gündür göğüs ağrısı çekiyorum, özellikle sol göğsüm çok şişti, ucu daha belirgin, kasık ve göbek batmaları, yorgunluk oluyor, sizde ne gibi belirtiler vardı?
hayırlı olsun bu arada. Allah isteyen herkese nasip etsin.
merhaba, benim bat 2 gün var, 10 gündür göğüs ağrısı çekiyorum, özellikle sol göğsüm çok şişti, ucu daha belirgin, kasık ve göbek batmaları, yorgunluk oluyor, sizde ne gibi belirtiler vardı?
Aminn canım inşallah gerçi tam emin olamıyoda insan kanda çıksa rahatlıcam :) valla bendede uyku hali oldu baya baya sonra aynı adet olcakmışım gibi belim yanlarım bide kasıklarım acayip ağrıdı,göğüslerimde ağrı acı yok ara arada bulantım oldu
inş canım, bel boşluğumda da ağrı var bu ay, sanki üşütmüşüm gibi, arada içime doğuyor bir şeyler var diyorum bazen dekuruntu diyorum, inş pozitif olursa burada paylaşırım
inş canım, bel boşluğumda da ağrı var bu ay, sanki üşütmüşüm gibi, arada içime doğuyor bir şeyler var diyorum bazen dekuruntu diyorum, inş pozitif olursa burada paylaşırım