HAMİLEMİYİM.

bircan2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
7
12
3
32
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım.ben hamile oldugumu 154.3 referans değeriyle 2 haftalıkken öğrendim ama ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum bunda da kasıklarda ağrım ve bel ağrısı var ,bu gün ishal nedeniyle doktora gittim ve serum verdi yuvalanma gördüğünü söyledi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi.sizce ne kadar beklemeliyim.bu günlerde beklemek çok zor.

Merhaba,ben aranıza yeni katıldım.ben hamile oldugumu 154.3 referans değeriyle 2 haftalıkken öğrendim ama ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum bunda da kasıklarda ağrım ve bel ağrısı var ,bu gün ishal nedeniyle doktora gittim ve serum verdi yuvalanma gördüğünü söyledi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi.sizce ne kadar beklemeliyim.bu günlerde beklemek çok zor.
geçmiş olsun canım, bence dikkatli ol normal adet tarihin geçtikten sonra tekrar git
Sanırım 6 haftalık kalp atışı duyuluyor,
Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah :-) selametle

Kasık ve bel ağrısı bu işin en doğal kısmı korkma :) soyle bi 2-3 hafta gecsin tekrar test yaptir...

Back
X