Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptir eger gec yumurtlamissan testlerde cikmayabilir ama tabi gec yumurtlamissan ve dollenmemisse dogal olarak adetinde gecikir. Yani kan testi kesin sonuç yoksa 2-3 daha bekleyip yeniden test yaparkadaşlar merhaba; aranıza yeni katıldım. sizlere bir şey danışmak istiyorum. adetim 7 gün geçikti. evde idrar testi ve erken gebelik testi yapmamarağmen negatif çıkıyor. ama gelecekmiş gibi hiçbir belirtide yok. ne yapmalıyım![]()
Düşük sebebin söktürücü olamaz canim, hatta aksine söktürücü bebeğin tutunmasını saglar. Garip ama öylekan testi ver bence. O hatayı ben yaptım. Evde test yaptım negatif çıktı diye adet sökücü kullandım ve dikkatli davranmadım ve düşük yaptım.
bence aklında kalmasın evdeki testlerede güvenme. Kan testi yaptır.
doktor ilk gördüğünde ilacı düşürmekte etkili dedi. ama hamileliğin ilk haftalarında ilaçlar etkilemiyor dedi. Yani ondan olabilirde olmaya bilirde dedi. Kendimi suçlamıyorum hayırlısı böyle imiş. Yapacak bir şey yok. ALLAH'tan gelen her şeye amenna.Düşük sebebin söktürücü olamaz canim, hatta aksine söktürücü bebeğin tutunmasını saglar. Garip ama öyleyani kendini suçlama, biseyler ters gitmiş düşmüş, bidahakine saglikla inşallah...
Herşeyin hayırlısı. Bence sıkma canını. Öyle olması gerekiyormus. Ben ilk düsuk yaptigimda berbat olmustum. Ama 8 ay sonra hamile kaldim ve oglum suan 2 yasindadoktor ilk gördüğünde ilacı düşürmekte etkili dedi. ama hamileliğin ilk haftalarında ilaçlar etkilemiyor dedi. Yani ondan olabilirde olmaya bilirde dedi. Kendimi suçlamıyorum hayırlısı böyle imiş. Yapacak bir şey yok. ALLAH'tan gelen her şeye amenna.
Bence sen burdakileri dinle kan testi yaptır. Aklında kalmaz en azından. Ben bir kaç ay önce kan testi vermiştim. Birdaha sağlık ocağına gitmeyi istemedim. Doktorlar acır gibi maalesef diyorlar o yüzden gitmek istemedim.
ALLAH bağışlasın. Yok ben iyiyim hamd olsun. AMA ne zormuş çocuk yapmak :)) insan evlenmeden önce sanki ilk ilişkide hamile kalacakmış gibi birde triplere giriyor :) güya 1 yıldır korunuyoruz. Sonra doktorlara düşünce eşime hıh güya kendimizce korunuyoruz meğer çocuk zaten olmuyormuş diye dalga geçip gülüyoruz :)Herşeyin hayırlısı. Bence sıkma canını. Öyle olması gerekiyormus. Ben ilk düsuk yaptigimda berbat olmustum. Ama 8 ay sonra hamile kaldim ve oglum suan 2 yasinda
aynen öyle. Düsündükçe olmuyor nedense. İlk bi 3 yasina girsin diyorum ama bakalim. Kan testinden sonra belli olacak.ALLAH bağışlasın. Yok ben iyiyim hamd olsun. AMA ne zormuş çocuk yapmak :)) insan evlenmeden önce sanki ilk ilişkide hamile kalacakmış gibi birde triplere giriyor :) güya 1 yıldır korunuyoruz. Sonra doktorlara düşünce eşime hıh güya kendimizce korunuyoruz meğer çocuk zaten olmuyormuş diye dalga geçip gülüyoruz :)
hakkınızdan hayırlısı olsun.aynen öyle. Düsündükçe olmuyor nedense. İlk bi 3 yasina girsin diyorum ama bakalim. Kan testinden sonra belli olacak.
Bunu yazmaniz içimi rahatlattı. Cünkü hic gecikme yasamam adetimde. Ilk hamileligimde 2 gun gectiginde yapmistim. Bu sefer 7 gun gecmesine ragmen normal teste de erken olanda da negatif. Ama gelecekmis gibide hissetmiyorum. Hızlı bir sekilde kan testi yaptirmam lazim:)erken gebelik testlerine bende cok güvenemiyorum adetime 5 gün varken dayanamayıp yaptım testi ama tek çizgi akşam normal bildiğimiz 5 liralık testlerden aldım çünkü şüpheleniyordum kendimden silik ama ikinci çizgiyi gördüm bhcg değerim o gün 12 idi sonra katladı çok şükür :)
allah gönlünüze göre versin inşaallah sanırım sizinde 2.çocuğunuz benimde öyle ilki cahillikti galiba bu kadar heyecan yaşadığımı hatırlamıyorumBunu yazmaniz içimi rahatlattı. Cünkü hic gecikme yasamam adetimde. Ilk hamileligimde 2 gun gectiginde yapmistim. Bu sefer 7 gun gecmesine ragmen normal teste de erken olanda da negatif. Ama gelecekmis gibide hissetmiyorum. Hızlı bir sekilde kan testi yaptirmam lazim:)
Evet ikinci. Bencede cahillik olabilir:)) bunda tecrübeliyiz ama neden heycan var anlamiyorum. Aslinda 2 yasinda oglum ve daha düsünmuyorum. Hayirlisi:))allah gönlünüze göre versin inşaallah sanırım sizinde 2.çocuğunuz benimde öyle ilki cahillikti galiba bu kadar heyecan yaşadığımı hatırlamıyorum