Hamilemiyim:((((

Minik prensesim

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
92
35
8
30
Arkadaşlar 6 aylik bi kızım var normalde hiç şaşmayan adetim bu ay gecikti 6 aydır da düzenli adet oldum emzirmeme rağmen gebelik testi yaptım korka korka 10 dk falan bi şey yoktu sevindim bi kaç saat sonra 2. Çizgiyi gördüm kafayı yemek üzereyim ayrıca korunuyoruzda kendi çapımizda prezervatifle başına böyle bi durum gelen varmı test doğrumudur

Canım idrar testlerine güvenme bence var olanı yok, yok olanı var gösterebiliyor.5-6 gün daha gecikmen sürerse kan tahlili yada doktorun görmesi en sağlıklısı..

Zaten ilk dakikada olan sonuc belli olur testtede yaziyor 20 dk yi gecen sonuclar degerlendirilmemelidir diye tekrarla bence :)

Bendede aynisi oldu bir iki Saat sonra ikincisi cikti .. Ve doktora gittiginde gercekten hamile oldugumu ögrendim bende istemiyordum daha ikinci cocugu Ama kalp atislarini duyunca hersey degisti canim korkma bence hamileysende Allah sana o sabri verecektir bebegi nasil verdiyse

Kızlar yorumlar için çoook teşekkür ederim ama şükürler olsun adet oldum az önce tek düşüncem kızım da çünkü gurbetteyim ve tek başıma bakıyorum hakkıyla yetistirebilmek için istemiyorum şu an

Canım idrar testlerine güvenme bence var olanı yok, yok olanı var gösterebiliyor.5-6 gün daha gecikmen sürerse kan tahlili yada doktorun görmesi en sağlıklısı..
Merhaba arkadaşlar eşimle adetim geçtikten 3 gün sonra birlikte olduk ertesi gün sol kadığım ağrıdı akşam olunca geçti hiç böyle bir ağrım olmamıştı dünde süt beyazı bir akıntı geldi hiç böyle bir akıntım olmamıştı sizce hamilemiyim ?

Sen bi gün sonraki belirtiden bahsediyorsun . Hamilelik bu kadar çabuk belirti göstermez . En az 3 hafta falan olması lazım . Bence değilsin üşütme falan olabilir ağrılar

Yani bunu anlamak için çok çok erken ertesi gün de olacak birşey değil ama kısmet tabi. Sanırım istiyorsun hamile olmayı insan isteyince daha çok takıntı oluyor. Kısacası çok erken anlamak için hayırlısı artık

Pardon hangi atardan bahsediyorsun .anlayamadim. hamilelik şüphesi kadar zor bi durum yok bunu bildigim için yardımcı olmak adına attığım mesaja atar diyorsun . Helal olsun kardeş sende gider yapta tam olsun töbe töbe

Stresten olabilir bosşver sinirlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…