Hamilemiyim

Aysima2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
52
14
88
36
Herkese iyi aksamlar. Gecen ay kmyasal gebelik yasadim. 17 idi besinci gecikme gunumde. Bu ay korunmadik. Adetime 1 gun kala degerim 47 idi. 4 gun sonra 214 oldu. Persembe yıne gidecegim. Adet dongum33-34 gunde bir. Sizce değerlerim nasil. Adet gecikmemin 3. Gunu 214. Dusuk geldi bana kimyasal olmasindan korkuyorum. Kasiklarmda hafid agrilar oluyor. Lekelenme ua da kanamam yok. Bu durumu yasayaniz var mı

Bnde gecen ay kimyasal gecirmistim insallah saglikli bi sekilde yukselir degerin
bnada umut olursun bol bol dinlen kendine dikkat et

Herkese iyi aksamlar. Gecen ay kmyasal gebelik yasadim. 17 idi besinci gecikme gunumde. Bu ay korunmadik. Adetime 1 gun kala degerim 47 idi. 4 gun sonra 214 oldu. Persembe yıne gidecegim. Adet dongum33-34 gunde bir. Sizce değerlerim nasil. Adet gecikmemin 3. Gunu 214. Dusuk geldi bana kimyasal olmasindan korkuyorum. Kasiklarmda hafid agrilar oluyor. Lekelenme ua da kanamam yok. Bu durumu yasayaniz var mı
Benım adetimin 3 gunu gecıkmesınde 97'54 tü için rahat olsun

Sağolun arkadaşlar. Cok skntli bir donem gercekten. Bu kadar zor oldugunu blmezdmm. Clisiyorum is yerindeuken aklima gelmiyor da eve gelince stres baaliyor. Bugun yine gidecegim. Pazartesi 214 tum aksama yazarim yeni degerimi. Inşallah yukselmistir.

Bu arada kızlar dun aksm adet olacakmisim gibi agrim vardi. Bahsettgm kasilma falan degil. Bldgin adet sancisydi. Bu sekilde olan varmi

içiniz rahat olsun değerleriniz düşük değil, düzenli de artmış. Şimdiden hayırlı olsun

herkese merhaba ben 2 aylık evliyim eşim evlendiğimiz ilk günden çocuk istediğini söyledi :) ilk ay adet oldum öncesinde kadın doğum uzmanına göründüğümde yumurtalıkların çok sağlıklı anne olmanı engellicek hiçbirşey yok dedi folic asit kullanmaya yediklerime dikkat etmeye başladım spora yazıldım yorucu ağır kaldırmadan spor yapıyorum düzenli olarak bu ay ovulasyon zamanını bekliyoruz tabi öncesindede bişeyler oldu ovulasyon tarihinden önce hamile kalmak mümkünmüdür ki :(

Benim de 4 gün geçti ilk defa böyle oldu dün doktora gittim sağlık ocağına baktı rahim de genişleme başlamış dedi test yaptık 3.75 çıktı negatif ama hala adet görmedim ne olur acaba

Benim de 4 gün geçti ilk defa böyle oldu dün doktora gittim sağlık ocağına baktı rahim de genişleme başlamış dedi test yaptık 3.75 çıktı negatif ama hala adet görmedim ne olur acaba
psikolojiktir şu durumda en önemli olanı kendi vücudunu yönetmiceksin şekerim oluruna bırakçaksın ben geçen ay hamileyim kesin diye gezindim etrafta miğde bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı miğde krampları hepsini yaşadım sonuç o kırmızı çok ağrılı meşhur adeti gördüm

Offf vala iyicen bunalıma girdim ilk defa bukadar gecikti bide rahim de kalınlaşma var diyince çok heyecanlandım

Bu arada kızlar dun aksm adet olacakmisim gibi agrim vardi. Bahsettgm kasilma falan degil. Bldgin adet sancisydi. Bu sekilde olan varmi
BENİMDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN BİR GÜN ÖNCE ÖYLEYDİ CANIM. BELİM RESMEN KOPACAK GİBİYDİ ADET OLACAĞIM SANIYORDUM AMA GELMEYİNCE TEST YAPTIM.

Kızlar mutlaka bel ağrısı oluyomu hamilelik belirtisinde. Adetime bir gün var ve çok fena karnım ağrıyo. Hiç böyle olmazdı. Hamile olabilir miyim sizce

Kızlar mutlaka bel ağrısı oluyomu hamilelik belirtisinde. Adetime bir gün var ve çok fena karnım ağrıyo. Hiç böyle olmazdı. Hamile olabilir miyim sizce
oluyor canım hem bel ağrısı, hem kasık ağrısı oluyor. ben belim kopacak gibi hissetmiştim. inşallah hamilesindir canımm

kızlar değerim 214 ten 2 gün sonra 406 ya yükselmiş. yavaş yavaş yükseliyor. bazılarınınki daha hızlı yükseliyor. benimki tam iki katı şeklinde. hayırlısı inşallah Allahım. Cuma günü tekrar gideceğim 800 olması gerekiyor inşallah.

kızlar değerim 214 ten 2 gün sonra 406 ya yükselmiş. yavaş yavaş yükseliyor. bazılarınınki daha hızlı yükseliyor. benimki tam iki katı şeklinde. hayırlısı inşallah Allahım. Cuma günü tekrar gideceğim 800 olması gerekiyor inşallah.
hayırlısı olsun canım, inşallah :)

Back
X