Hamilemiyim ???

GulSar

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
12
4
16
Meraba arkadaslar. Normal de bugun adet olmam gerekiyodu ama bayramin birinci gunu adet oldum ve iki gun kanamam oldu ama cok az. Ve yaklasik iki haftadr belim ve kasiklarimda agri var surekli uyku hali ve kokulara karsi hassaslastim sanki bu durumda olup hamile olan varmi benimle paylasabilirmisiniz ogleden sonra evde test yaptim negatif cikti.negatif cikip Sonradan hamile oldugunu ogrenen varmi

Son düzenleme:

Canim bunlar belirti olabilir ama test yapmadan emin olmassin. Once kanda sonra idrarda cikiyor yani en guvenlisi kan aldirmak.

Gecen ay kese vardi testte negatif cikinca doktor adet sokturucu verdi ve kullnadim snradan pisman olup biraktim ama is isten gecti negatif cikmasini istemiyorum ya

Kese vardi neden doktor sokturucu verdi ki orasini anlayamadim ben???

InsaAllah negatif cikmaz. Bende de bu ay gecikme oldu hamile olabilirim diye cok sevindik ama yumurtlama dahi olmamis bende. 2 gundur bende sokturucu kullaniyorum. Adetim ne zaman gelir? Bu ilaci nasil kullanacagima dair hic bir fikrim yok. Adet gelince birakiyormuyum devam mi?

Bende dktru neden dinledim bilmiyorum. Doktorlar hep para pesinde ya. Ilaca gelincede bana gunde 3 defa kullan dedi ben zaten. Bes tane hap ictim biraktim 2 gum kullndim yani zaten iki gun surmedi adet oldum adet olana kadar iciyosun pakaet bitmeden adet olursan zaten birakacaksin ama olmazsanda adetin gelene kadar kullanman lazim

Benim pakette gunde 1 defa yaziyor ve esim okudu cunku ben emin olamadim. Adet gelse bile devam etmesi gerektigi yaziyor. Simdi sen boyle deyince supheye dustum. Doktoru arayip sormam lazim hemen.

Banada eczanede gunde bi defa kullanman lazim dediler ben de doktorumu tekrar aradim bana gunde uc defa kullan dedi oyle diyincede bende gunde uc defa kullandim adet olursan birak olmazsan paketi bitir dedi

Banada eczanede gunde bi defa kullanman lazim dediler ben de doktorumu tekrar aradim bana gunde uc defa kullan dedi oyle diyincede bende gunde uc defa kullandim adet olursan birak olmazsan paketi bitir dedi

Ismi ne acaba sorabilirmiyim? Benimki agnucaston ve burada 3 ay boyunca gunde 1 defa oldugunu okudum. Benimki 2 aylik cunku 60 tablet var.

Tarlusal adi benim kullandigim simdi test yaptim negatif cikti idrar testinde bekleyeyim bakayim ne olcak

Mr b arkadaslar burada yeniyim anne olmak cok istiyorum 1 senedir esimle deniyoruz bu ay 13 unde yumurtlama donemim di degerlendirdik 19 unda regli olmam gerekiyotdu olmadim karnim agDidi dun gece agizimda kuruluk ve 2 gun once si alt bolgemde batma basladi ara ara agrilar geliyor regli oldum saniyorun ama birsey yok sizce ne yapmaliyim lutfen yardim edin sizce hamilemiyim

Kan sonra idrar testi yaptir emin olursun canim. Daha once boyle oluyormuydun hic?

Ilk defa bole oldum notmalde hic gecikmezdi yani batmalar ara ara agrio girip durmasini ilk yasiyorum midem cok bulaniyor Suanda bile negative gormekten korkuyorum

Tam olarak kac gun gecti acaba? Birde yumurtlama 13unde olup 19da adet olman gerekiyorsa arasi cok kisa degilmi? Yani aradan 14 gun gectikten sonra adet olman lazim. 13. Ovulasyon testi mi yapmistin?

Gecen ay 25 regli girdim 30 unda da bitti 6 si yumurtlama donemim di 19 unda hasta olmam gerekiyotdu cok oxur dilerim takvindn baktim tarihleri yanlis yazmasin

Gecen ay 25 regli girdim 30 unda da bitti 6 si yumurtlama donemim di 19 unda hasta olmam gerekiyotdu cok oxur dilerim takvindn baktim tarihleri yanlis yazmasin
Hmm anladim canim. Uzulmek istemiyorum negatif gormiyim diyorsan 1 hafta dolmasini bekle. Belki gec dollenme olmustur.

Ben de bugün yumurtlama dönemine girdim bir gün arayla denemem lazım siyw duydum dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…