Meraba arkadaslar. Normal de bugun adet olmam gerekiyodu ama bayramin birinci gunu adet oldum ve iki gun kanamam oldu ama cok az. Ve yaklasik iki haftadr belim ve kasiklarimda agri var surekli uyku hali ve kokulara karsi hassaslastim sanki bu durumda olup hamile olan varmi benimle paylasabilirmisiniz
Bende dktru neden dinledim bilmiyorum. Doktorlar hep para pesinde ya. Ilaca gelincede bana gunde 3 defa kullan dedi ben zaten. Bes tane hap ictim biraktim 2 gum kullndim yani zaten iki gun surmedi adet oldum adet olana kadar iciyosun pakaet bitmeden adet olursan zaten birakacaksin ama olmazsanda adetin gelene kadar kullanman lazim
Banada eczanede gunde bi defa kullanman lazim dediler ben de doktorumu tekrar aradim bana gunde uc defa kullan dedi oyle diyincede bende gunde uc defa kullandim adet olursan birak olmazsan paketi bitir dedi
Mr b arkadaslar burada yeniyim anne olmak cok istiyorum 1 senedir esimle deniyoruz bu ay 13 unde yumurtlama donemim di degerlendirdik 19 unda regli olmam gerekiyotdu olmadim karnim agDidi dun gece agizimda kuruluk ve 2 gun once si alt bolgemde batma basladi ara ara agrilar geliyor regli oldum saniyorun ama birsey yok sizce ne yapmaliyim lutfen yardim edin sizce hamilemiyim
Hmm anladim canim. Uzulmek istemiyorum negatif gormiyim diyorsan 1 hafta dolmasini bekle. Belki gec dollenme olmustur.Gecen ay 25 regli girdim 30 unda da bitti 6 si yumurtlama donemim di 19 unda hasta olmam gerekiyotdu cok oxur dilerim takvindn baktim tarihleri yanlis yazmasin
Çok sağol inşallahHadi canim insallah hamile kalirsin basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?