hamilemiyim

Pirayegizem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
6
0
1
40
Kızlar yorımlarınızı bekliyorum. Eşim kaptan en son 6 temmuzda birlikte olduk 25 gün sonra kan testi yaptım 0,100 çıktı. Kesin sonuç dediler 3 gün sonra adet olmuştum ilişkiden. Ama üstüne görme mi acaba diye 25 gün sonra kan testi yaptırdım. Sonraki iki ay da adet oldum şimdi üstünden üç ay geçti adet olmadım 3 gün gecikti normalde 1 yıldır gecikmezdi. Hamile kalıp kanda görülmemiş üstünede 2 ay adet görme olasılığım var mı? Böyle birşey yaşayan var mı?

Canım bazılarında hamile kalmadan önceki adetin de gecikme olurmuş rahim kendini hamileliğe hazirlarmis kan testinde çıkmadiysa negatiftir. Ama ümidini yitirme diğer ay hamile kalabilirsin istiyorsan inşallah kalır ve bu müjdeli haberi bizimle paylasirsin. Adet olduğunda o günü unutma 1. Gun olarak say tam 14. Gun esinle birlikte ol. Hamile kalma ihtimalin çok yükselir o zman

Canım bazılarında hamile kalmadan önceki adetin de gecikme olurmuş rahim kendini hamileliğe hazirlarmis kan testinde çıkmadiysa negatiftir. Ama ümidini yitirme diğer ay hamile kalabilirsin istiyorsan inşallah kalır ve bu müjdeli haberi bizimle paylasirsin. Adet olduğunda o günü unutma 1. Gun olarak say tam 14. Gun esinle birlikte ol. Hamile kalma ihtimalin çok yükselir o zman

Gebelik istemiyorum evlilik yolunda değil 2 ay sonra adet olmayınca aklıma takıldı hiçbir adet belirtisi yok 3 gün geçti göğüslerim şişerdi normalde ama tık yok. 6 temmuzdan beri birlikte olmadık o birlktelikten hamile kalıp üstüne 3 kez adet olup hamile kaldıysam diye korkuyorum. Birleşmeden 25 gün sonra kanda değer 0,10 du. Adetimde 28 günde bir olurdu şaşmazdı

Benim oyle oldu. 3 gun gecikti adetim temmuzda. Diger ay hamile kaldim ama kimyasal oldu :(

Back
X