hamilemiyim

halidebilgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
18
3
1
34
Bayanlar ekimin onunda regl gunumdu ama hala adet olmadim uç gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim ki hic gecikmem olmazdi evde gebelik testi yapsam uç günlük gecikmeyle testte cikarmi birde arada adet olacakmisim gibi sancim oluyor beşdk sonra kkayboluyor o agri hamile olduğu halde regl gününde sancisi olan var mi şimdiden tesejkurler

Sancı hem regl hem hamilelik belirtisi olduğu için ayırdetmek zor canım. 3 günlük gecikmede eğer hamileysen silik bile olsa testte cikar. Sabah ilk idrarla dene bakalim. İnşallah gönlüne göre olur.

Bayanlar ekimin onunda regl gunumdu ama hala adet olmadim uç gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim ki hic gecikmem olmazdi evde gebelik testi yapsam uç günlük gecikmeyle testte cikarmi birde arada adet olacakmisim gibi sancim oluyor beşdk sonra kkayboluyor o agri hamile olduğu halde regl gününde sancisi olan var mi şimdiden tesejkurler
Benimde 9 ekim adet günümdú.Ama 4 gündúr adet olmadim.Bi hafta dolsun test yapicam bnmde adetlerim düzenli.1 gün bile gecikmez belki hamileyiz :dua::KK49:

Emiinşallah post: 48410554 .!.:
Sancı hem regl hem hamilelik belirtisi olduğu için ayırdetmek zor canım. 3 günlük gecikmede eğer hamileysen silik bile olsa testte cikar. Sabah ilk idrarla dene bakalim. İnşallah gönlüne göre olur.
Aminn canm insallah bu ay vardır çok heyecanliyim ama test yapmaktansa korkar oldum hem yapmak istiyorum hem yapmamak karman çorman oldum

İnşallah seAynur5656, post: 48410570, member: 781250"]Benimde 9 ekim adet günümdú.Ama 4 gündúr adet olmadim.Bi hafta dolsun test yapicam bnmde adetlerim düzenli.1 gün bile gecikmez belki hamileyiz :dua::KK49:[/QUOTE]
İnsallah sende bende hamileyizdir canm benim de hic gecikmem olmazdi canm seninde adet sancisi gibi sancilarin oluyor mu arada

Merhaba canim benimde 10 ekimdi bat gelen yok ama bir haftadir kasik ve bel agrisi var. Bende korkuyorum test yapmaya icinden bi ses kirmizilari gorcen diyor o yuzden umitlenmek istemiyorum.

Hiç durma yap varsa kesin çıkar

Bnmde ekimin 8 inde olmam gerekiyodu hala olmadim ekimin 10 unda idrar testi yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim akintimda cok gelio bilmiorm

Su kistini ilk defa duydum canm bilemiyorum ama inşallah hamişizdir allah isteyen herkese nasip etsin benim hic gecikmemm olmazdi ama şuan grip oldum acaba o yüzden mi geçiliyor diye de düşünmeye basladm herşeyi kafaya takar oldum

Ben adet günüme 1 gün kala idrar testinde öğrendim.
Şuan 8. haftanın içindeyim ve hala regl olacak gibi ağrım oluyor.
Varsa kesin çıkar testte.

[QUOinMavix, post: 48414194, member: 474384"]Ben adet günüme 1 gün kala idrar testinde öğrendim.
Şuan 8. haftanın içindeyim ve hala regl olacak gibi ağrım oluyor.
Varsa kesin çıkar testte.
[/QUOTE]
Ayy insallah vardır cumartesiye kadar bekleyecegim cumartesi günü test yapicam

Regl günümde öncesinde ve sonrasında o sancıyı çektim. Ha geldi ha gelecek regl diye bekledim çünkü aynı sanciydi. 10 gun sonra test yaptim pozitif :) test yap varsa cikar

Canım igin bekle bir hafta sonra kan testi yaptir kesin sonuc :) ind hamilesindir

İnsaTE="busraangell, post: 48415354, member: 788863"]Canım igin bekle bir hafta sonra kan testi yaptir kesin sonuc :) ind hamilesindir[/QUOTE]
İnsallah canm

Kizlar bu gün dayanamayıp test yaptim ve pozitifi gördüm çok güzel bir duyguymus allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisi ile

Kizlar bu gün dayanamayıp test yaptim ve pozitifi gördüm çok güzel bir duyguymus allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisi ile
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla doğurmayı nasip Etsin herkese bu mutluluğu yaşatsın Can'ım bende umutluyum bu ay ıkınci çocuğu denıyoruz bizde inş olur

Back
X