Hamilemiyim

sert gizemli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
18
2
1
27
Arkadaşlar ben 1.5 aylık evliyim 24.10.2016 da adet oldum 4 gün sürdü 4.gün sonunda ilişkiye girdik eşim içime boşaldı kan kokusu tutarmı bilmiyorum ama 3 gün oldu bugün fark ettim sol kasığımda hafif bir ağrı var seğrimede oluyor üzerine eğilemiyorum akıntımda var hamilemiyim acaba ne olur yatdımcı olun ne zaman test yapmalıyım anne olmayı cok istiyorum

bence o ağrı yumurtlama ağrısıdır canım. 1 hafta olmuş daha hamilelik olsa bile yeni kana geçmiştir. hissetmezsin.

Arkadaşlar ben 1.5 aylık evliyim 24.10.2016 da adet oldum 4 gün sürdü 4.gün sonunda ilişkiye girdik eşim içime boşaldı kan kokusu tutarmı bilmiyorum ama 3 gün oldu bugün fark ettim sol kasığımda hafif bir ağrı var seğrimede oluyor üzerine eğilemiyorum akıntımda var hamilemiyim acaba ne olur yatdımcı olun ne zaman test yapmalıyım anne olmayı cok istiyorum
Adetin 4cü gününde gebe kalman %99 mümkün olmayan bir durum.. daha yumurta bile olusmadi...

Hamile olsam ne zaman hissederim acaba ne zaman test yapmalıyım
adetini beklemen lazım canım. adetin geçerse test yap. bir gün boş bir gün ilişki şeklinde değeelendir adete kadar inşallah hamile kalırsın. bu hafta yumurtlama haftan olabilir.

Adeti geçince öğrendi o geçende keseyi gördü. Erken gebe kaldıysan gözükür testte

Bide benim doktoruma ikinci gebelik için ön Niamey'e gittiğimde adetten temizlendiğini günü mutlaka değerlendir demişti canım

Ben ikinciye hamileyim. Bunu 5 gün kala testte gördüm. Sende adete yakın Zaman'larda yap

Nasıl öğrene bilirim acaba çok heycanlandım
canım ben de 8gün önce yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ve senin gibi çok heyecanlıydım hamilemiyim diye bugün gittim erken gebelik testi aldım ve silikti ama o 2.çizgiyi gördüm :) umarım kesesini de görebilirim :) sen de bu testlerden al bence

Back
X