- 31 Ekim 2016
- 18
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi sert gizemli
-
Adetin 4cü gününde gebe kalman %99 mümkün olmayan bir durum.. daha yumurta bile olusmadi...Arkadaşlar ben 1.5 aylık evliyim 24.10.2016 da adet oldum 4 gün sürdü 4.gün sonunda ilişkiye girdik eşim içime boşaldı kan kokusu tutarmı bilmiyorum ama 3 gün oldu bugün fark ettim sol kasığımda hafif bir ağrı var seğrimede oluyor üzerine eğilemiyorum akıntımda var hamilemiyim acaba ne olur yatdımcı olun ne zaman test yapmalıyım anne olmayı cok istiyorum
adetini beklemen lazım canım. adetin geçerse test yap. bir gün boş bir gün ilişki şeklinde değeelendir adete kadar inşallah hamile kalırsın. bu hafta yumurtlama haftan olabilir.Hamile olsam ne zaman hissederim acaba ne zaman test yapmalıyım
Nasıl öğrene bilirim acaba çok heycanlandımOlabilir bence. Arkadaşım adetinin biteceği gün hamile kalmıştı . Oda bişey olmaz diye yapmış
test yaptın mı canımAmin çok saolun
canım ben de 8gün önce yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ve senin gibi çok heyecanlıydım hamilemiyim diye bugün gittim erken gebelik testi aldım ve silikti ama o 2.çizgiyi gördüm :) umarım kesesini de görebilirim :) sen de bu testlerden al benceNasıl öğrene bilirim acaba çok heycanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?