Hamilemiyim

duygusalannee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
257
125
18
Kızlar merhaba adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım negatifti adet olacaģım gün yani 12 kasım günü sabah odrar testi yaptım oda negatif bugünde olmadım adet..icimde tuhaf bir his var nedendir bilmiyorum normalde adet olmadan 1 gün önce karnım belim ve bacaklarımda ağrı olurdu fakat şuan sadece belimde bir ağrı var oda ağır bişey kaldırmışım gibi bir ağrı...sizce hamile olma ihtimalim varmı kızlar..mesela geç döllenme olmuş olsa adet gününde negatif olması normalmi? Lütfen kızlar ailemden uzağım dertleşecek akıl alabileceğim birilerine ihtiyacım var...

Kızlar merhaba adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım negatifti adet olacaģım gün yani 12 kasım günü sabah odrar testi yaptım oda negatif bugünde olmadım adet..icimde tuhaf bir his var nedendir bilmiyorum normalde adet olmadan 1 gün önce karnım belim ve bacaklarımda ağrı olurdu fakat şuan sadece belimde bir ağrı var oda ağır bişey kaldırmışım gibi bir ağrı...sizce hamile olma ihtimalim varmı kızlar..mesela geç döllenme olmuş olsa adet gününde negatif olması normalmi? Lütfen kızlar ailemden uzağım dertleşecek akıl alabileceğim birilerine ihtiyacım var...
Bence yarın kan ver o zaman net bi sonuç elde edersin.. stres yaptığın için belki adetin gecikmiş olabilir inş hamilesindir

Meraba canım hamiş olabilirsin geç döllenme de olabilir benimde normalde bugün adet olmam gerekti olmadım senin gibi kafamda soru işareti ama ben bu ay hiç olacagını zannetmiyom böyle olunca kafam karıştı şişkinlik gaz kasıklarda ağrı göğsümde şişme ağrı bel de ağrı var ama adet olacam diye düşündüm olmadı ilginç hava şartlarından da olabilir diye düşünüom kısmet hayırlısı olsun

6 gün önceden bence kan testi hormonlardan belli olurdu, ümitlenip sonra üzülme kafanı başka şeylere ver, varsa seviniriz, yoksa ümidimizi kaybetmez, her işte bir hayır vardır deriz.

Benim geç döllenme olmuş doktor öyle dedi ama ben adetime 5 gün varken gebelik trdtiyle öğrendim hamile oldugumu 2 hafta geriden gidiyorum

ben adet dört gün geçene kadar gogus buyumesı dışında belırtı hıssetmedım henüz karın bel ağrısı ıcın erken oluyor daha yenı yaşıyorum bu belırtılerı 4 haftalıkken

Ben adetim 9 gün gecince doktora gittim (tabii bu zaman icerisinde yaptigim testler ohoooo)
9 gün olmasina ramen ne idrarda cikti nede kan da. Hapla korunuyordum. Doktor hapi biraktigim icin 3 aya kadar gelmemesi normal sayiliyo dedi.
O gebelik yok dedi diye izine gittigimde hic dikkat etmedim. Valizleri 3 kat indir cikar parkta cocuk gibi oyna falan :)
Kurban bayraminda bir hasta oldum :D direk hastaneye... meger salgin varmis ona yakalanmisim..
Doktor gebelik varmi diyince durumu acikladim. Haftaya tekrar adet olmam lazim ama henüz gecen ayinki gelmedi diyince doktor her ihrimale karsi yine kan tahlili istedi.
Kan verdim. Sonucu beklerkende bi serum :D
Beta degerim 64.71 cikti. Üst sınır ama henüz negatif dedi veee dünyalar benim oldu.
5 gün sonra tekrar kan verdim ve degerim 971 e cikmis :)
Yani izine gitmeden önce isvicrede doktora gittigimde 1-2 haftalik hamileymisim. Ama coook yeni oldugu icin cikmamis... ve tabii gec döllenme olmus...
Biraz daha bekle olmadi doktora git kan ver insallah sende hamişler kervanina katilirsin :)

Ben adetim 9 gün gecince doktora gittim (tabii bu zaman icerisinde yaptigim testler ohoooo)
9 gün olmasina ramen ne idrarda cikti nede kan da. Hapla korunuyordum. Doktor hapi biraktigim icin 3 aya kadar gelmemesi normal sayiliyo dedi.
O gebelik yok dedi diye izine gittigimde hic dikkat etmedim. Valizleri 3 kat indir cikar parkta cocuk gibi oyna falan :)
Kurban bayraminda bir hasta oldum :KK70: direk hastaneye... meger salgin varmis ona yakalanmisim..
Doktor gebelik varmi diyince durumu acikladim. Haftaya tekrar adet olmam lazim ama henüz gecen ayinki gelmedi diyince doktor her ihrimale karsi yine kan tahlili istedi.
Kan verdim. Sonucu beklerkende bi serum :KK70:
Beta degerim 64.71 cikti. Üst sınır ama henüz negatif dedi veee dünyalar benim oldu.
5 gün sonra tekrar kan verdim ve degerim 971 e cikmis :)
Yani izine gitmeden önce isvicrede doktora gittigimde 1-2 haftalik hamileymisim. Ama coook yeni oldugu icin cikmamis... ve tabii gec döllenme olmus...
Biraz daha bekle olmadi doktora git kan ver insallah sende hamişler kervanina katilirsin :)
Çok büyük umut oldun sağoll..inşallah benimde böyle bir durumdur..

Hmm senin cocuğun varmış yine . allahım tekrarını yaşatır inşallah doktora gittin mi sebebi neymiş
Evet canım gittim kloman falan kullandım ama olmadı bu ay rahim filmi çekildim belki onun etkisi olabilir gecikme bende hala beklemedeyim..allah sanada nasip etsin inşallah isteyen herkese..ben anneliği hissettim rabbim mahrum bırakmadı şükürler olsun şimdi tek duam kızımı kardeşlik duygusundan mahrum etmesin

Evet canım gittim kloman falan kullandım ama olmadı bu ay rahim filmi çekildim belki onun etkisi olabilir gecikme bende hala beklemedeyim..allah sanada nasip etsin inşallah isteyen herkese..ben anneliği hissettim rabbim mahrum bırakmadı şükürler olsun şimdi tek duam kızımı kardeşlik duygusundan mahrum etmesin
İnşallah bir an önce hamile kalırsın canım bende sağ sağlim kucağıma alırım inşallah bebeğimi

Back
X