condom yırtıldı fakat farketti ve hemen değiştirdi sonra devam ettik menisinide içeri bırakmadı condom olmasına rağmen dışarı bıraktı. ilişkiden 2 saat sonra 4 tane dinae 35 içtim. 12 saat sonra bi 4 tane daha içtim.
hamile kalma şansım varmı(yanlış yere açtıysam özür dilerim)
erkekler boyledir rahattir takmaz sendende buyuk sanirim allah korktugnuza ugratmasin varsayalim oldu oda zaten istemez siz nabcaksiniz sasiriyorum sadece izliyorum madem istemiyosunuz daha dikkatli olun ertesi gun hapi alin korkulu ruya gormektense uyumayin demisler demi
biz evliler hemen hamile kalamıyoruz bebek için, artık hormonlarımız değişti , hemen öyle bir meni sıvıyla hamile kalacağını düşünmüyorum, inşallah kalmazsın kalırsanda yolu yöntemi var , yıpratıcı bir yöntem de olsa var yani
erkekler boyledir rahattir takmaz sendende buyuk sanirim allah korktugnuza ugratmasin varsayalim oldu oda zaten istemez siz nabcaksiniz sasiriyorum sadece izliyorum madem istemiyosunuz daha dikkatli olun ertesi gun hapi alin korkulu ruya gormektense uyumayin demisler demi
sadece ufak tavsiye ileriyi dusunemedigniz insanlarla iliski kurmayin gercekten cok buyuk bir hata o donemlerde seviyo bende seviyorum diyoruz sonra bi bakmisin bitmis sen kalmisin ortada ama cok sukur boyle bisey gelmedi basima insallah seninde gelmez canim