sende korucagni dusunuyosun oylemiİnternette görmüştüm düşük dozlu doğum kontrol hapından 4 tane 12 saat sonra bir 4 rane daha için yazıyordu
sadece önlem için almıştım dediğim gibi condom yırtıldı fakat farkedip değiştirdi ve içimede bırakmadı.sende korucagni dusunuyosun oylemi
anladim evlimisinz demistim istiyomusunz yani bebeksadece önlem için almıştım dediğim gibi condom yırtıldı fakat farkedip değiştirdi ve içimede bırakmadı.
anladim evlimisinz demistim istiyomusunz yani bebek
Kuzum istese bu kadar korunma yöntemi seçmez :)))anladim evlimisinz demistim istiyomusunz yani bebek
erkekler boyledir rahattir takmaz sendende buyuk sanirim allah korktugnuza ugratmasin varsayalim oldu oda zaten istemez siz nabcaksiniz sasiriyorum sadece izliyorum madem istemiyosunuz daha dikkatli olun ertesi gun hapi alin korkulu ruya gormektense uyumayin demisler demievli değiliz 1.5 yıldır beraberiz ve
istemiyoruz yani bebek o bu konuda çok rahat fakat benim çok kafama takıldı.
aynen bendeki de soru oldu :))Kuzum istese bu kadar korunma yöntemi seçmez :)))
yok benden büyük deil ikimizde aynı yaştayız. teşekkür ederimerkekler boyledir rahattir takmaz sendende buyuk sanirim allah korktugnuza ugratmasin varsayalim oldu oda zaten istemez siz nabcaksiniz sasiriyorum sadece izliyorum madem istemiyosunuz daha dikkatli olun ertesi gun hapi alin korkulu ruya gormektense uyumayin demisler demi
sadece ufak tavsiye ileriyi dusunemedigniz insanlarla iliski kurmayin gercekten cok buyuk bir hata o donemlerde seviyo bende seviyorum diyoruz sonra bi bakmisin bitmis sen kalmisin ortada ama cok sukur boyle bisey gelmedi basima insallah seninde gelmez canimyok benden büyük deil ikimizde aynı yaştayız. teşekkür ederim