Hamilemiyim

abc3

Kun fe yekun
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
1.597
433
198
Selam kızlar Rabbim isteyen herkese evlat kokusunu tattirsin
2 şubatta eşimle korunmadan ilişkiye girdik o günden beri ara ara lekelenmem oluyor bugün kaşığımda batma var acaba mi dedim
Adetim 22 Şubat henüz çok var ama bu ara lekelenmelere anlam veremedim

Günaydın, eğer ilişkiye girdiğiniz günden beriyse lekelenme enfeksiyonel bir durum olabilir.yerleşme kanaması için 2 şubattan sonra tahmini 7-8 gün falan geçmesi gerekir, kişiden kişiye göre değişir tabi. Ağrı şu an varsa yerleşme ağrısı da olabilir. Bi test yapsanıza

Erken sonuç veren testlerden bi alın derim
Kan a da baktirin. Enfeksiyon olduğu gibi hamilelikten dolayi da olablr. İnşallah Hayırlı haberler alirsinz

Benim de İki gün var regl olmama ve ağır kaldırdım saat 4 den beri kasık ağrım var kahverengi akıntı oluyor hamilr olabilir miyim yoksa kendimimi kandırıyorum

Kist olabilir mi acaba. Bi doktora gorunmenizde fayda var

Kist olcağını sanmıyorum iki defa gittim 3 ay önceydi son gidişim gayet temiz ve sağlıklısın dedi doktor ama mantar gibi bi rahtszlğm vr yalnız hiç böle olmamıştım yani hiç böle bi akıntı gelmemişti ara ara sırtım da ağrıyor iki haftadır felan hayırlısı olsun ya

Benim çikolata kistim var adetten 3-4 gün önce mutlaka kahverengi leke gelir sonra adet olurum Bazen ilişki sonrasında da geliyor

Arkadaslar merhaba adetim 4 gun gevti fakat bugun arar ara sari pembe akintim geliyor sizce ne olabilir tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olur cok zor durumdayim test alip yapmaya korluyorum

Adetin geçtiyse ve her zaman düzenli geliyorsa bence hemen test yaptırmalısın neden korkuyorsun ki

Negatif olmasi beni korkutuo bu seferde neden gecikti baska bisey warmi die telas yapicam 3 ay once cikolatakiati ameliyati oldum tekrar etmesinden korkuorum

Anladım ama her iki ihtimale karşı önlemini erken almalısın bence her ihtimallere karşı .cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…