- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptinmi canimArkadaşlar adetim normalde 6 gün sürüyor ama bu ay 22 geldi 23 akşamı durdu ve bugüne kadar kahve rengi ile beni batırdı leke gibi kasıklarimda bi ağrı var karın bölgede de oluyor hani adet görüldüğünde bu yük kalkar ya İsa'nın üstünden ben hiç bir şey hissetmedim göğüslerim şiş neden olabilir 2 yıldır evliyim hamile kalamiyorum rahimin ters miş
Evet dün yaptım birşey yok yarın Allah'ın izniyle doktora gitmek istiyorumTest yaptinmi canim
Git bakalim testler yaniltici olabilir bazen inşallah hamilesindir. Haber ver doktordan gelinceEvet dün yaptım birşey yok yarın Allah'ın izniyle doktora gitmek istiyorum
İnşallah canım aber veririm ama yarına kadar dayanamadım sormak istedimGit bakalim testler yaniltici olabilir bazen inşallah hamilesindir. Haber ver doktordan gelince
Mrb cnm doktora gittim buradaki doktorlar hiç berseyden anamiyor hiç bir şeyim yokmuş diyor herşey normalmiş sinirim çok bozuldu ağrım var diyorum o da normal mis niyeyseGit bakalim testler yaniltici olabilir bazen inşallah hamilesindir. Haber ver doktordan gelince
E Benim de rahimim ters bu hamile kalmana kesinlikle engel değil ki bence başka sorun olabilir doktora git benceArkadaşlar adetim normalde 6 gün sürüyor ama bu ay 22 geldi 23 akşamı durdu ve bugüne kadar kahve rengi ile beni batırdı leke gibi kasıklarimda bi ağrı var karın bölgede de oluyor hani adet görüldüğünde bu yük kalkar ya İsa'nın üstünden ben hiç bir şey hissetmedim göğüslerim şiş neden olabilir 2 yıldır evliyim hamile kalamiyorum rahimin ters miş
Kan testi yapmadimi canimMrb cnm doktora gittim buradaki doktorlar hiç berseyden anamiyor hiç bir şeyim yokmuş diyor herşey normalmiş sinirim çok bozuldu ağrım var diyorum o da normal mis niyeyse
Arkadaşlar adetim normalde 6 gün sürüyor ama bu ay 22 geldi 23 akşamı durdu ve bugüne kadar kahve rengi ile beni batırdı leke gibi kasıklarimda bi ağrı var karın bölgede de oluyor hani adet görüldüğünde bu yük kalkar ya İsa'nın üstünden ben hiç bir şey hissetmedim göğüslerim şiş neden olabilir 2 yıldır evliyim hamile kalamiyorum rahimin ters miş
Yapmadılar ben Almanya'ya yeni geldim dili çok bilmiyorum bilen birine gittik ama doktor iyi değildi ona söyledim 2 yılık evliyim adetim hiç geç kalmazdı böyle olmazdı diye normal bunlar diyor ağrılarım var diyorum neden olduğunu bilmiyor 2 yıl önce yine Almanya ya geldim yine ağrım vardı herhalde mantar vardi bnde su dolu baloncuk diyorlar ilaç fln da yazmıyor lar bana tek birşey söyledi ağrı kesici iç içiyorum ama geçmiyor ağrılarımKan testi yapmadimi canim
Allah başlasın ne güzel inşallah Allah'ın tüm olmayanlara da nasip ederrahim tersligi hamilelege engel değil, bana da demişti doktor rahmin ters diye ben 2 cocuguma hamileim.
Nasil doktor onlar ya sen gebelik testi yap canim belki çıkar bişeyYapmadılar ben Almanya'ya yeni geldim dili çok bilmiyorum bilen birine gittik ama doktor iyi değildi ona söyledim 2 yılık evliyim adetim hiç geç kalmazdı böyle olmazdı diye normal bunlar diyor ağrılarım var diyorum neden olduğunu bilmiyor 2 yıl önce yine Almanya ya geldim yine ağrım vardı herhalde mantar vardi bnde su dolu baloncuk diyorlar ilaç fln da yazmıyor lar bana tek birşey söyledi ağrı kesici iç içiyorum ama geçmiyor ağrılarım
2 defa yaptım negatif ama nette baya araştırdım eğer hamileyken ve 1 aftaliksam bu çıkmaz miş teste 1 aftaliksam daha hamile olmadığın bir aftaymis off çok sıkılıyorum uykularim kaçıyor inşallah kötü birşey yoktueNasil doktor onlar ya sen gebelik testi yap canim belki çıkar bişey
İnşallah yoktur canım kötü düşünme belki geç döllenme olmuştur biraz daha bekle bakalim2 defa yaptım negatif ama nette baya araştırdım eğer hamileyken ve 1 aftaliksam bu çıkmaz miş teste 1 aftaliksam daha hamile olmadığın bir aftaymis off çok sıkılıyorum uykularim kaçıyor inşallah kötü birşey yoktue
Geç döllenme ne demek ?İnşallah yoktur canım kötü düşünme belki geç döllenme olmuştur biraz daha bekle bakalim
Yani adet dönemine yakin hamile kalmış olabilirsin öyle olunca testlerde de geç belli oluyoGeç döllenme ne demek ?
Anladım sağol cnm inşallah öyledir Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin evlatYani adet dönemine yakin hamile kalmış olabilirsin öyle olunca testlerde de geç belli oluyo
Amin inşallahAnladım sağol cnm inşallah öyledir Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin evlat
Ya idrarima simdi baktim beyaz parcecikler neden ? BiliyomusunuzAmin inşallah
Gidip bi kan verseniz bu kadar soru işareti kalmazdı kafanızdaYa idrarima sim
Ya idrarima simdi baktim beyaz parcecikler neden ? Biliyomusunuz