Hamilemiyim

Sorunda o ki almiyolar oyle bi kasabadayim burda doktorlar hic birsey anamiyolar kedi kafalrna gore hareket ediyolar :KK43: malesef
Canım bak ben bulunduğum yerde doğru düzgün olmamasına rağmen Ayvalık'tan kalkıp taa İstanbul'a gittim elbet vardır merkezi oraya gitsen ? Ben şimdi ki kontrollerim için bile 2 saat yol gidiyorum düşün

Canım bak ben bulunduğum yerde doğru düzgün olmamasına rağmen Ayvalık'tan kalkıp taa İstanbul'a gittim elbet vardır merkezi oraya gitsen ? Ben şimdi ki kontrollerim için bile 2 saat yol gidiyorum düşün
Allah yardimcin olsun ben almanyadayim dili az biliyorum ama isan kendi devletinde degilse zor ama yarin yine terminim var kadin doktorunda yine bsy yok diyosa kesin memleketime gidicem bi kontol icin baska carem yok malsef

Oyle yapicam bulgaristana donucem paraya kiymak istemiyodum ama saglimdan daha onemli degil
Valla canım benim İstanbul'a gidip muayene olup rahim filmi şu bu derken 6 bini geçkin para harcadım sağlık gittikten sonra napım parayı bence düşüncen saçma geldi bana

Valla canım benim İstanbul'a gidip muayene olup rahim filmi şu bu derken 6 bini geçkin para harcadım sağlık gittikten sonra napım parayı bence düşüncen saçma geldi bana
Nedenini de soyliyim biz esimle para biriktiriyoruz dugunumuzu yapmak istiyoruz 7 ayda o yuzden paradan cikmak istemiyordum cunku benim annem gelin olamamis ona 2 bir yara acmak istemiyorum benden de gormesin diye bu yuzden kiyamiyordum

Nedenini de soyliyim biz esimle para biriktiriyoruz dugunumuzu yapmak istiyoruz 7 ayda o yuzden paradan cikmak istemiyordum cunku benim annem gelin olamamis ona 2 bir yara acmak istemiyorum benden de gormesin diye bu yuzden kiyamiyordum
Sağlığına bişey olacağına düğün olmasın bende evlendim Düğünü 8 ay sonra yaptık :eğlence: Allah bi şekilde yardım ediyor emin ol Allah yardımcın olsun :nazar:

Back
X