hamilemiyimdir ?

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
arkadaşlar normalde adetim 4 gün gecikmeyle gelirken bu kez 9 gün geçti 2 kere test yaptım ama negatif çıktı sizce hamile miyimdir. inşaqllah değilimdir. çünkü nikahım olmasına rağmen düğünüm yaza kalmıştı ( bu soruyu üyelik sahibi açmadı arkadaşlar. ben üyelik sahibinin arkadaşıyım.)( konuyu güncellememin sebebi arkadaşım hakkında yanlış düşünülmesi. )

Son düzenleme:
testlerin 10 günden öncesi doğru vermez diye duymuştum.en garantisi git bir kan testi yaptır.şunu söylemedende geçemiyicem tamam anladım nikahın olmuşta hala aynı evde yaşamıyosunuz yani topluma göre genede olumsuz bir durum. sen düğünde karnı şiş bir şekildemi gelinlik giyeceksin Amerikan usulü:1:
umarım değilsindir aldırmassında heralde yani
yada sitresdende gecikir bekle bekle olmaz ya o durum.

aynı evde yaşıyorum tek sorun başımızda bi cenaze vardı düğün gecikti. en fazla düğün yapmayıverriz

aynı evde yaşıyorum tek sorun başımızda bi cenaze vardı düğün gecikti. en fazla düğün yapmayıverriz

bencede en mantıklısı kan testı canım.aile hekımlıgıne gıdıp yaptırabılırsın.10 gun gectı dersen hemen yaparlar.umarım degılsındır ama yınede kesın bılemeyız tabı.

anladım.ozaman sorun yok bu durum kimseyi ilgilendirmez.boş ver hamileysende gelinliği kilolu bir gelin moduyla giyersin onagöre gelinlik olur.he anlaşılmazmı anlaşılr:1:
ama bilirsinki insanlar dedikodu yapmayı sever en fazla kulaktan kulağa hamileymiş derler
yorumuma kızma kötü bir niyetle yazmıyorum
boşver herşeyi oluruna burak
keşke düğünümüz olacak diye dikkatli olsaydın genede

anladım.ozaman sorun yok bu durum kimseyi ilgilendirmez.boş ver hamileysende gelinliği kilolu bir gelin moduyla giyersin onagöre gelinlik olur.he anlaşılmazmı anlaşılr:1:
ama bilirsinki insanlar dedikodu yapmayı sever en fazla kulaktan kulağa hamileymiş derler
yorumuma kızma kötü bir niyetle yazmıyorum
boşver herşeyi oluruna burak
keşke düğünümüz olacak diye dikkatli olsaydın genede

insanlara cevap verirken neden üslubunuza dikkat etmiyorsunuz anlayamadım.insanız hepimizin başına gelebilir bu gibi durumlar.
iki kelimeden birinde gülerek insanın sinirini bozuyorsunuz hiçte komiksenecek birşey değil bu konu.

canım arkadaşım,sen sıkma canını,bir kan testi yaptır sağlık ocağında.yoksa senin için olumlu,ama varsada hoşgelsin,nedir düğün dediğin en fazla 5 saat tepineceksiniz.insanın karnında bi parçasını taşıması inan bana çok güzel bir duygu.hakkında hayırlısı olsun...

insanlara cevap verirken neden üslubunuza dikkat etmiyorsunuz anlayamadım.insanız hepimizin başına gelebilir bu gibi durumlar.
iki kelimeden birinde gülerek insanın sinirini bozuyorsunuz hiçte komiksenecek birşey değil bu konu.

canım arkadaşım,sen sıkma canını,bir kan testi yaptır sağlık ocağında.yoksa senin için olumlu,ama varsada hoşgelsin,nedir düğün dediğin en fazla 5 saat tepineceksiniz.insanın karnında bi parçasını taşıması inan bana çok güzel bir duygu.hakkında hayırlısı olsun...

üslubumda bir sakınca göremedim amacım arkadaşı yermek değil o anki ruhdünyamda gözümde canlandırdığım hamile gelin görüntüsü gülümsetti beni
siz hamile olmanız dolayısıyla yazdıklarıma alındınız fakat kızacak bir uslup yok
neyse ya siz kendi yorumunuzla ilgilenin

arkadaşlar normalde adetim 4 gün gecikmeyle gelirken bu kez 9 gün geçti 2 kere test yaptım ama negatif çıktı sizce hamile miyimdir. inşaqllah değilimdir. çünkü nikahım olmasına rağmen düğünüm yaza kalmıştı
Bazen idrar testleri negatif olup kan testinde cikabiliyo benimde idrar testim 4 gun gectiginde negatifti beta hcg testi yaptirdim ( kan testi) yani orda cikti gebe oldugum ayrica bencede o kadar onemli mi dugun bence bebisin daha onemli esimin kuzenide kina gecesinde kaynanasi öldu dugun yapmadilar gelinligini giyip resim cektirdiler hatira kAlsin diye sizde oyle yaparsiniz eger hamileysen tabiki allahtan her seyin hayirlisi

arkadaşım ben üniversite okuyorum bu üyeliği arkadaşımla açtık ve bu konuyu arkadaşım yazdı. sen neden bilmeden bu şekilde suçluyosun. ? anlayamadım inan

arkadaşım ben üniversite okuyorum bu üyeliği arkadaşımla açtık ve bu konuyu arkadaşım yazdı. sen neden bilmeden bu şekilde suçluyosun. ? anlayamadım inan

O zaman belirt arkadaşım için yazıyorum diye... Resmen dalga geçiliyor bizimle ya... İnsanları anlayamıyorum. Yaptıklarınıza sahip çıkamıyorsanız yapmayın !

siz ne düşünüyorsanız düşünün. bu konuyu kendim için açmış olsaydım şayet diğer konuyu açmazdım o kadar salak değilim

konunun başında belirtmen gerekirdi arkadaşın için açtığını böyle yaparsan şikayet alırsın habberin olsun :20:

konuyu ben değil arkadaşım açtı zaten. şikayet alınınca üyelik siliniyorsa siz beni şikayet edin silinsin ben de memnun olurum. insanların yanlış anlamalarına maruz kalmak istemiyorum

Back
X