Hamilemiyimki acaba

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlarrr bu ay ilk defa korunmadik.. cok istiyoruz. 1 bucuk yillik evliyiz. Isleri yoluna koyduk diyene kadar :)
Yumurtlamadan 2-3 gün öncesi ve sonrasi islemleri tamam. BAT bugändä ama tik yok. Kinadet belirtim de yok. Normalde karnim agrirdi belim agrirdi... 2gün önce dayanamadim test yaptim. sonuc negatif.. cok üzüldüm. Bende cok istiyorum ama esim benden de cok istiyo.
Belki psikolojiktir ama 1-1bucuk haftadir gün aşırı ara ara mide bulantisi var... basim dönüyo gögüslerimde hassaslasti sanki. Bide yumurtaliklarim dolu dolu arada bir saliselik sanci giriyo gibi.. bol bol uyuyasim var...
Psikolojik deyildir insallah.. gören rengin niye soluk hastamisin diyo :D yarin da gelmesse test mi yapsam acaba.. ayyyhhh bi akil verin :KK70:

Dua edelim birbirimize olurmu :)

Son düzenleme:
İdrar testinde çıkmaz kan testi yaptırırsan daha net sonuç alırsın canım inşallah hamilesindir:KK46:

Insallah canimmm bugün adam adet tarihimi soruyo. Söylemicem dedim gelirse haberin olur.. :) su gün mü bu gün mü günleri sayiyo :D
Söylemedim ayyyhh insallah yarinda gelmez.

Bende adet günümden sonraki gün yapmıştım çookkk çokk silik bir çizgi çıkmıştı :nazar:Benimde çok yeni henüz 3 haftalık ama düşük tehlikem var yatıyorum sürekli:KK46:

Bende adet günümden sonraki gün yapmıştım çookkk çokk silik bir çizgi çıkmıştı :nazar:Benimde çok yeni henüz 3 haftalık ama düşük tehlikem var yatıyorum sürekli:KK46:
Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin insallah canim. Eger tuttuysa bende su anda sonuc 4 hafta 0 gün diyo internette gebelik hesaplamasi.. INSALLAH INSALLAH INSALLAH :)

İnşallah hamilesin canım ve yomurtalıklar dolu demişsin nasıl anladın

İnşallah hamilesin canım ve yomurtalıklar dolu demişsin nasıl anladın

Her zamankinden daha farkli bi his var sanki kasiklarimin orda bi agirlik mi desem bi doluluk hissi var. Ayrica daha sık idrara cikar oldum. Dedigim gibi psikolojikse eger kendimi cok iyi etkileyebiliylrum demektir. :)

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce prezervatif çıkması sonucu 24 saat içinde ella kullandim içime bosalip bosalmadigini bilmiyorum ilişki sonrasi hemen cisimi yaptım ve orayı ıslak bezle falan temizledim bugün regl baslangicim ama çok az kan geldi sizce normal midir

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce prezervatif çıkması sonucu 24 saat içinde ella kullandim içime bosalip bosalmadigini bilmiyorum ilişki sonrasi hemen cisimi yaptım ve orayı ıslak bezle falan temizledim bugün regl baslangicim ama çok az kan geldi sizce normal midir
Canim baslik atmissin zaten. Burda kimse sana bu konuda yardim edemez.
Ki zaten evliysen ne mutlu hamis olursun.
Ama muhtemelen hamile deyisindir

Başıma ilk defa böyle bişey geldi ve cok pişman oldum. Erkek arkadaşım koltuğa gelmiş ben temizledim dedi ama bende yine bi korku var bugun olmam lazımdı ama çok az bir kan gelmis

Bende böyle kolay hamile kalanlara gıcık oluyorum yani evlilik dışı millet o kadar uğraşıyor maşallah hem hamile kalın :KK51:

İnşallah dediğin gibidir canım erkek arkadasım çok rahat ama bişey olmaz korkma bu kadar stress yapma diyor

Back
X