• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimm bakarmisiniz

seyma6467

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2025
70
9
1
27
1000011388.webp
testlerde silik cizgi var mi en ustteki ilk yaptigim b good marka 2 nimo marka 3 prodoctor en iyi marka bu gunde tekli attigim days doctor yaptim

Eklentiler

• 1000011403.webp
    1000011403.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 54
Doğrudur ama duymadım ben hiç sabit hep aynı marka alırsanız sorun yaşamazsınız. Şimdi 3 test var biri silik çizgi olunca kafa karıştırıyor. En doğrusu sabah ilk idrarla tekrarlamak
Kan versem daha kesin olur mu reglime 5 gün var korunmasiz iliskinin ustunden 11 12 gun gecmis olacak

Kan versem daha kesin olur mu reglime 5 gün var korunmasiz iliskinin ustunden 11 12 gun gecmis olacak
şu an ki silik çizgiden dolayı hamilelik olduğunu düşünüyorsanız kanda çıkar zaten. Çünkü kanda daha erken hcg görünür idrar testlerinin hassasiyeti farklı olabilir. Ama sizin yerinizde olsam her şüphelendiğimde kan vermek çok yorucu olur. İdrarda önce çift çizgiyi görüp netleşince kan vermek daha iyi olur. Bir süre sonra insan kan E nabızda o kan sonucu görmek filan sinir bozucu olur.

şu an ki silik çizgiden dolayı hamilelik olduğunu düşünüyorsanız kanda çıkar zaten. Çünkü kanda daha erken hcg görünür idrar testlerinin hassasiyeti farklı olabilir. Ama sizin yerinizde olsam her şüphelendiğimde kan vermek çok yorucu olur. İdrarda önce çift çizgiyi görüp netleşince kan vermek daha iyi olur. Bir süre sonra insan kan E nabızda o kan sonucu görmek filan sinir bozucu olur.
Benim zaten bir kizim var allaha sukur rabbim acisini gostermesin ikinciyi istiyoruz bende beklemeyi sevmiyorum birde ilac kullanmam lazim onun icin acele ediyorum

Arkadaşlar bakar mısınız. Hamilemeyim

Eklentiler

• 1000091663.webp
    1000091663.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 21
Back
X