Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim 2 dk icinde boyle olmustu ilk testimen üstte var gibi ama gri duruyor diğerlerinde göremedim inşallah seninledir bebeğin![]()
Markayı araştır istersen hiç duymadım yalancı pozitifte olabilir diğerlerinde görünmüyor çünkü . Yarın sabah ilk idrarla tekrarla benceInsallah canim 2 dk icinde boyle olmustu ilk testim Eki Görüntüle 3678068
Markasi b good diye bi markaydiMarkayı araştır istersen hiç duymadım yalancı pozitifte olabilir diğerlerinde görünmüyor çünkü . Yarın sabah ilk idrarla tekrarla bence
Doğrudur ama duymadım ben hiç sabit hep aynı marka alırsanız sorun yaşamazsınız. Şimdi 3 test var biri silik çizgi olunca kafa karıştırıyor. En doğrusu sabah ilk idrarla tekrarlamakMarkasi b good diye bi markaydi
Kan versem daha kesin olur mu reglime 5 gün var korunmasiz iliskinin ustunden 11 12 gun gecmis olacakDoğrudur ama duymadım ben hiç sabit hep aynı marka alırsanız sorun yaşamazsınız. Şimdi 3 test var biri silik çizgi olunca kafa karıştırıyor. En doğrusu sabah ilk idrarla tekrarlamak
şu an ki silik çizgiden dolayı hamilelik olduğunu düşünüyorsanız kanda çıkar zaten. Çünkü kanda daha erken hcg görünür idrar testlerinin hassasiyeti farklı olabilir. Ama sizin yerinizde olsam her şüphelendiğimde kan vermek çok yorucu olur. İdrarda önce çift çizgiyi görüp netleşince kan vermek daha iyi olur. Bir süre sonra insan kan E nabızda o kan sonucu görmek filan sinir bozucu olur.Kan versem daha kesin olur mu reglime 5 gün var korunmasiz iliskinin ustunden 11 12 gun gecmis olacak
Benim zaten bir kizim var allaha sukur rabbim acisini gostermesin ikinciyi istiyoruz bende beklemeyi sevmiyorum birde ilac kullanmam lazim onun icin acele ediyorumşu an ki silik çizgiden dolayı hamilelik olduğunu düşünüyorsanız kanda çıkar zaten. Çünkü kanda daha erken hcg görünür idrar testlerinin hassasiyeti farklı olabilir. Ama sizin yerinizde olsam her şüphelendiğimde kan vermek çok yorucu olur. İdrarda önce çift çizgiyi görüp netleşince kan vermek daha iyi olur. Bir süre sonra insan kan E nabızda o kan sonucu görmek filan sinir bozucu olur.
anim b good olan sanirim cizgi cikarmis ama guvenme diğerlerinde de goremedim, benim b good daha net cizgi çıkardı ama regl.oldum ertesi gunEki Görüntüle 3678056 testlerde silik cizgi var mi en ustteki ilk yaptigim b good marka 2 nimo marka 3 prodoctor en iyi marka bu gunde tekli attigim days doctor yaptim
Kan cıvıtıcı filan mıBenim zaten bir kizim var allaha sukur rabbim acisini gostermesin ikinciyi istiyoruz bende beklemeyi sevmiyorum birde ilac kullanmam lazim onun icin acele ediyorum
Benimde boyle cikti ama var mi yok mu bilmiyom canim testin markasi neArkadaşlar bakar mısınız. Hamilemeyim
Benimde boyle cikti ama var mi yok mu bilmiyom canim testin markasifays
Days doctor earlyBenimde boyle cikti ama var mi yok mu bilmiyom canim testin markasi ne