Hamilemiyimm

Ozlemtpcu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
12
3
6
29
Ankara
Merhabalar. Bende adet sancısı gibi bi ağrı ve beyaz şeffaf akıntı oluyo bazen midem bulaniyo dün test yaptim ikinci çizgi silik cıktı adetime 4 gün var hamilemiyim nolur bana yardımcı olun hastaneye gitmek istemiyorum erken diye

Gebelik oluşmuşsa yerleşme surecinde olan kramp olabilir. Olmamissa adet sancısı olabilir. Beklemekten baska yapacak birşey yok gibi. Adet gününe kadar beklediğinde hamilelik hormonları da yukseleceginden testteki çizgi net bir sekilde belirecektir(hamileysen eğer tabi).

Yarin doktora gitmeyi düşünüyorum ama bu sancılar çok şiddetli değil ara ara geliyor ve bulantim dım da var sanki arada sirada

Eger doktorda kan testi yaptırırsan kesin emin olursun çünkü adetine 4 gun varmış. Yeteri kadar uzun bir sure tabi. Iyi şanslar

Çok teşekkür ederim çok saol canım benim inşaallah herkese nasip olur banada olur yarını bekliycem bakalim hayirlisi inşallah

15184447200851274060001.webp
Çok şükür inşaallah sağlıkla elime almayı nasip eder rabbim inşaallah herkese de nasip olur

Gözünüz aydın, inşallah sağlıklı bir gebeliktir kucağınıza almayı nasip etsin allah :KK200:

Ben bugün doktora gidip kan tahlili yaptım. Gebelik var dedi hastaligima da 3 gün var ama çok şükür hamileyim 2 gün sonra bi daha gidicem kan tahlili yaptircam ınsallah isteyen herkese nasip olur

Back
X