Hamilemiyimm

Zehraggg

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
30
En iyi cevaplar
1
7
6
28
Lütfen yardım edin acaba hamilemiyim erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgisi çok net olmadan çıktı hayalet cizgi gibi ama ertesi gün aynı erken gebelik testinin aynı markasından yaptım oda tek çizgi kafam çok karışık umitlenmek istemiyorum .Fotograf attım bakarmisniz
IMG-20220216-WA0004.webp
IMG-20220216-WA0004.webp

Erken gebelik testleri guvenilir degil malesef. Gecikmenin kaçıncı günündesiniz?

Adetime 10 gün varken yaptım
Adete 10 gün kala yerleşme bile olmamışken testte çıkması gerçekten mucize gibi bir şey. Erken gebelik testlerinden net sonuç almak istiyorsanız adete 2-3 günü kala yapın.
Hatta erken gebelik testlerine güvenmeyin bence yalancı pozitif çok gösteriyor. Ben kaset testle adetime 3 gün kala çok hafif bir çizgiyle öğrenmiştim.

Merhaba,
Arkadaşların dediği gibi en erken bat'da yapmalısınız kaset testi.
Silik çizgi gördüğünüzde bir kaç gün sonra kan testi yapabilirsiniz.

Ayrıca bu kadar sabırsızlanmayın , sizi çok çok iyi anlıyorum ama bu size hiç bir fayda sağlamaz.

Adete 10 gün kala yerleşme bile olmamışken testte çıkması gerçekten mucize gibi bir şey. Erken gebelik testlerinden net sonuç almak istiyorsanız adete 2-3 günü kala yapın.
Hatta erken gebelik testlerine güvenmeyin bence yalancı pozitif çok gösteriyor. Ben kaset testle adetime 3 gün kala çok hafif bir çizgiyle öğrenmiştim.
Oyl

Merhaba,
Arkadaşların dediği gibi en erken bat'da yapmalısınız kaset testi.
Silik çizgi gördüğünüzde bir kaç gün sonra kan testi yapabilirsiniz.

Ayrıca bu kadar sabırsızlanmayın , sizi çok çok iyi anlıyorum ama bu size hiç bir fayda sağlamaz.

adetiniz geçsin öyle gidip kan verin bu şekilde boşuna heycanlanıp durmayın

Haklısınız ama işte insan gerçekten çok sabirsizlaniyo diğer testleri yapmasaydim hamile olduğuma inanmıştım ama umidimi kestim galibaa hayırlısı olsun herkes için inşallah

Haklısınız ama işte insan gerçekten çok sabirsizlaniyo diğer testleri yapmasaydim hamile olduğuma inanmıştım ama umidimi kestim galibaa hayırlısı olsun herkes için inşallah
Canım sabırsız olunca ki bende öyleydim seni çoook iyi anlıyorum vücut strese giriyor ve en ufak şeyleri bile belirti olarak algılıyoruz. Kafa rahatlığıyla oluyor emin ol. Ya nasip de adet gününü bekle en azından 3-5 gün önceden strese girip umutlanıp sonra üzülmezsin. Allah en hayırlı zamanda verecek emin ol🤲🏼

Canım sabırsız olunca ki bende öyleydim seni çoook iyi anlıyorum vücut strese giriyor ve en ufak şeyleri bile belirti olarak algılıyoruz. Kafa rahatlığıyla oluyor emin ol. Ya nasip de adet gününü bekle en azından 3-5 gün önceden strese girip umutlanıp sonra üzülmezsin. Allah en hayırlı zamanda verecek emin ol🤲🏼

Back
X