Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 8 gün var bu testi adetime 10 gün kala yapmıştım ama iki defa yine erken gebelik testi yaptım hicbisey çıkmadı hep tek cizgiydiÇizgi gördüm. Adete kaç gün var?
Adetime 10 gün varken yaptımErken gebelik testleri guvenilir degil malesef. Gecikmenin kaçıncı günündesiniz?
10 gün kala gebelik olusmasi mucize. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? O iliski uzerinden kac gun geçti?Adetime 10 gün varken yaptım
Adete 10 gün kala yerleşme bile olmamışken testte çıkması gerçekten mucize gibi bir şey. Erken gebelik testlerinden net sonuç almak istiyorsanız adete 2-3 günü kala yapın.Adetime 10 gün varken yaptım
Çok erken yapmışsınızAdetime 8 gün var bu testi adetime 10 gün kala yapmıştım ama iki defa yine erken gebelik testi yaptım hicbisey çıkmadı hep tek cizgiydi
OylAdete 10 gün kala yerleşme bile olmamışken testte çıkması gerçekten mucize gibi bir şey. Erken gebelik testlerinden net sonuç almak istiyorsanız adete 2-3 günü kala yapın.
Hatta erken gebelik testlerine güvenmeyin bence yalancı pozitif çok gösteriyor. Ben kaset testle adetime 3 gün kala çok hafif bir çizgiyle öğrenmiştim.
Adete 10 gün kala yerleşme bile olmamışken testte çıkması gerçekten mucize gibi bir şey. Erken gebelik testlerinden net sonuç almak istiyorsanız adete 2-3 günü kala yapın.
Hatta erken gebelik testlerine güvenmeyin bence yalancı pozitif çok gösteriyor. Ben kaset testle adetime 3 gün kala çok hafif bir çizgiyle öğrenmiştim.
EvetÇok erken yapmışsınız
Evet galibaaÇok erken yapmışsınız
Merhaba,
Arkadaşların dediği gibi en erken bat'da yapmalısınız kaset testi.
Silik çizgi gördüğünüzde bir kaç gün sonra kan testi yapabilirsiniz.
Ayrıca bu kadar sabırsızlanmayın , sizi çok çok iyi anlıyorum ama bu size hiç bir fayda sağlamaz.
Canım sabırsız olunca ki bende öyleydim seni çoook iyi anlıyorum vücut strese giriyor ve en ufak şeyleri bile belirti olarak algılıyoruz. Kafa rahatlığıyla oluyor emin ol. Ya nasip de adet gününü bekle en azından 3-5 gün önceden strese girip umutlanıp sonra üzülmezsin. Allah en hayırlı zamanda verecek emin olHaklısınız ama işte insan gerçekten çok sabirsizlaniyo diğer testleri yapmasaydim hamile olduğuma inanmıştım ama umidimi kestim galibaa hayırlısı olsun herkes için inşallah
Canım sabırsız olunca ki bende öyleydim seni çoook iyi anlıyorum vücut strese giriyor ve en ufak şeyleri bile belirti olarak algılıyoruz. Kafa rahatlığıyla oluyor emin ol. Ya nasip de adet gününü bekle en azından 3-5 gün önceden strese girip umutlanıp sonra üzülmezsin. Allah en hayırlı zamanda verecek emin ol![]()
Bu arada bi rahatsızlığın adet düzensizliğin vs var mı bilmiyorum ama varsa mutlaka bir kadın doğum doktoruyla görüş ona göre bir yol izlersin :)Allah razı olsun inşallah çok sagolun