Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım kan vermeye git bence belki bebeği görebilirsin bileKızlar merhaba adetim beş gün gecikti adetime 3 gün kala testleri yapmaya başladım hep silik çıktı şimdi yine silik olarak görüyorum sırasıyla testler bakabilir misiniz?
Cumartesi gideceğim bakalım inşallahHamilesin canım kan vermeye git bence belki bebeği görebilirsin bile
Sizce ben hamilemiyim adetimin üzerinden 2 gün geçtiHamilesin canım kan vermeye git bence belki bebeği görebilirsin bile
Bunların hepsi 5 dk icindemi çıktıSizce ben hamilemiyim adetimin üzerinden 2 gün geçti
HamilesinizKızlar merhaba adetim beş gün gecikti adetime 3 gün kala testleri yapmaya başladım hep silik çıktı şimdi yine silik olarak görüyorum sırasıyla testler bakabilir misiniz?
Evet hatta 5 dakika bile sürmedi 2 dakika falanBunların hepsi 5 dk icindemi çıktı
Hayirli olsunEvet hatta 5 dakika bile sürmedi 2 dakika falan
Ama kan testim dün 2 çıktı bidaha ne zaman kan vermeliyimHayirli olsun
Artar ins daha yeni cunku adetinizi geçtiniz miAma kan testim dün 2 çıktı bidaha ne zaman kan vermeliyim
Hamilesindir büyük ihtimalle sende kan verEvet hatta 5 dakika bile sürmedi 2 dakika falan
Evet 3 gün geciktiArtar ins daha yeni cunku adetinizi geçtiniz mi