Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuşum 0 5 arası yok diye biliyorum adetin geçti miHamilemiyim şimdi ben anlamadım lütfen biliyorsanız bilgi verin nolur
Hamile olabilirsin küçüktür işareti yok 2 gün sonra tekrar kan vermelisinHamilemiyim şimdi ben anlamadım lütfen biliyorsanız bilgi verin nolur
Hayır geçmedi ama regl üzerine gebe kalanların da olduğunu duymuştum ondan dolayı kan tahlili verdimYok kuşum 0 5 arası yok diye biliyorum adetin geçti mi
Nasıl yani anlamadımHamile olabilirsin küçüktür işareti yok 2 gün sonra tekrar kan vermelisin
Bence sen tekrar üç gün sonra kan ver yükselecek mi bakalım kimyasal da olabilir tam sınırdaHamilemiyim şimdi ben anlamadım lütfen biliyorsanız bilgi verin nolur
Yani ilk sayıların önündeki işaret 2.5 önünde de olsa 2.5 den küçük bir sayı demekmiş ama seninkinde yok yani tam 2.5 değerin yükselme ihtimali varNasıl yani anlamadım
Regl oldum ertesi günü kan testi verdimBence sen tekrar üç gün sonra kan ver yükselecek mi bakalım kimyasal da olabilir tam sınırda
Regl'm bitti ertesi günü kan verdim ondan olabilir mi kiYani ilk sayıların önündeki işaret 2.5 önünde de olsa 2.5 den küçük bir sayı demekmiş ama seninkinde yok yani tam 2.5 değerin yükselme ihtimali var
Yerleşme kanaması üstüne görme olabilir mi regl olduysan nası hamile olabilirsinRegl'm bitti ertesi günü kan verdim ondan olabilir mi ki
Regli olduysan hamile değilsindir cnmRegl'm bitti ertesi günü kan verdim ondan olabilir mi ki
İlk başta bende öyle düşündüm ama günde 3 adet ped değişikliği yaptım 4 gün sürüyor normalde 4 günü de regl'm devam etti kanamam yoğunduYerleşme kanaması üstüne görme olabilir mi regl olduysan nası hamile olabilirsin
O zaman hamile olamazsınİlk başta bende öyle düşündüm ama günde 3 adet ped değişikliği yaptım 4 gün sürüyor normalde 4 günü de regl'm devam etti kanamam yoğundu
Hamile olman mümkün değil benceİlk başta bende öyle düşündüm ama günde 3 adet ped değişikliği yaptım 4 gün sürüyor normalde 4 günü de regl'm devam etti kanamam yoğundu