Gunaydın
Adet gunum bugun yarın bekliyoruz ama kasıklarda agrı vsvs başlayınca acaba hamilemiyim dedim ve dün kanda test yaptırdım.
Beta HCG 11,2 cıktı...Normal değerler için 0-10 aralığı gosterılıyordu evrakta
Gunaydın
Adet gunum bugun yarın bekliyoruz ama kasıklarda agrı vsvs başlayınca acaba hamilemiyim dedim ve dün kanda test yaptırdım.
Beta HCG 11,2 cıktı...Normal değerler için 0-10 aralığı gosterılıyordu evrakta
Bugunde test yaptirdim busefer baska yerde.
buseferki klinikte yapilan test 12.09 cikti ve normal deger araligi 0-5.3 yaziyordu.
yarini bekliyorum adet icin.
ama kafami karistiran iki katina cikar iki gun sonra derlerdi ama ilk degerime gore fark yok nerdeyse.
kafam cooook karisik ya bir an umitlendik ama simdi kafam karisik
Bugunde test yaptirdim busefer baska yerde.
buseferki klinikte yapilan test 12.09 cikti ve normal deger araligi 0-5.3 yaziyordu.
yarini bekliyorum adet icin.
ama kafami karistiran iki katina cikar iki gun sonra derlerdi ama ilk degerime gore fark yok nerdeyse.
kafam cooook karisik ya bir an umitlendik ama simdi kafam karisik
Sehirdisindaydik sadece test yaptirdik.sonra bir dr a gosterdik ama gecikmeyi bekle dedi. Normalde 5 uzeri degerlere gbelik teshisi koyuyorlarmis ama bu iki kati mevzusunun gecikme ile nasladigini soyledi. Bakalim valla neler olacak
Farkli laboratuar sonuclari kiyaslanmaz cnm. Telaslanma. Ilk yaptirdigin yerin ust degeri 10iken ikincinin 5. Dolayisiyla sonuclari kiyaslanmaz cnm. Uzulme. Ayni yere tekrar test yaptirt.
Farkli laboratuar sonuclari kiyaslanmaz cnm. Telaslanma. Ilk yaptirdigin yerin ust degeri 10iken ikincinin 5. Dolayisiyla sonuclari kiyaslanmaz cnm. Uzulme. Ayni yere tekrar test yaptirt.