hamilemiyimm

evcimenyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
15
3
1
35
Selam kizlar son adetim ekimin 11 bu ay adetim 3gün gecikti test yaptim ama nefatif cikti sizce erken mi davrandimyoksa hamile Degilmiyim lutfen bana yardim edin

Son düzenleme:
testin pozitifleşmesi bazen gecikebiliyor.sabredebilirseniz bir kaç gün sonra tekrarlayın ya da en iyisi kan testi

Teşekkur ederim hastalik belirtisi hic yok anlamadim bu işi ya normalde bi gun gecikirdi bu sefeer baya stresli cevap verdigniz icij teşekkur edrim iki kere falan korunmadan oldu acaba hemen olurmu duyuyorum da hep cevremde uc dort ay bekleyenlr var hemen olmus olabilirmi

ben adetime 8 gün kala idrar testi yaptım, bi silik bi koyu kırmızı idi,
kan testi yaptım akabinde 1 haftalık gebeydim

fazla erken öğrenmiştim o da ayrı :)

Kan testi yaptirsam sonuç hemen belli olurmu yani yeni Hamile bile kaldiysam galiba dedigin gibi sende 10gun sonra yapmissin oda silik cikmis iki kere yaptim ben ikisinded biswy cikmadi hic bu kadar uzun sure gecmezdi ondan endisem hastaneye gidecem diş icin ilac yazsq antibiyotik kullansam bi zarari olurmu yani eger varsa tabikide

testte hemen çıkmayabiliyor ama kanda hemen çıkar. antibiyotik konusunu iyi bilmiyorum ama sakıncalı olabilir. hamileysen doktora danışman lazım.

bende yasamıştım canım adete dair tek bir belirtim yoktu ama gecikmenin üstüne hasta oldum malesef :(

Back
X