hamilemiyimm

slcn1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
17
1
36
36
merhabaaa..yaklaşık 4-5 aydır bebek istiyorumm..bir sorunum yok gibi.başka rahatsızlıklarımdan dolayı kadın doğuma göründüm bi problemim olmadığını söylemişlerdii..adetime yakın şiddetli karın ağrısı çektim hastaneden bisonuç çıkmadıı..adet gördüm zamanında..ama hala kasık ağrım var..yumurtalıklarımdadaa..dün akşamdan beri midem bulanıyo.başım dönüyo hafif hafif..kuruntummu acabaa..kendimi kandırmak istemiyorum :KK43: testten sonra çok üzülüyorum napsam ?

yok hayır..daha 5 gün önce bitti..üstüne görmüş olabilirmiyim acaba dedim..çok istiyorum ya ondan kafayı yemiş olabilirim..dün akşamdan beri midem bulanınca aklıma ilk o geldi.

yok hayır..daha 5 gün önce bitti..üstüne görmüş olabilirmiyim acaba dedim..çok istiyorum ya ondan kafayı yemiş olabilirim..dün akşamdan beri midem bulanınca aklıma ilk o geldi.
Canim kendini bu kadar bebege endeksleme, belki olacak ama sen stresten bir turlu izin vermiyorsun bebegin gelmesine?

bana psikolojik gibi geldi ama belli de olmaz benim amcamın eşi bebek 7 aylık olana kadar adet görmüştü en güzeli kafanı başka şeylere ver. sen onu düşündükçe olmaz daha yeni başlamışsın bi sorun da yokmuş kafaya takma olur inşallah

bana psikolojik gibi geldi ama belli de olmaz benim amcamın eşi bebek 7 aylık olana kadar adet görmüştü en güzeli kafanı başka şeylere ver. sen onu düşündükçe olmaz daha yeni başlamışsın bi sorun da yokmuş kafaya takma olur inşallah
İNŞALLAHH ..

Back
X