Hayır baktirmadimMemeden sıvı geliyorsa prolaktin yüksek olabilir mi acaba hiç baktırdınız mı
Peki teşekkür ederimProlaktin yüksekliğinde sıvı gelebiliyor ve yüksek olması hamileliğe de engel bi durummuş. Baktırmanızı öneririm. Bir de sadece adetin son günü birliktelik olduysa hamilelik olasılığı düşük bence, belirtiler adet belirtisi de olabilir
Bilmiyorum benimde 6 gün var . Bende iki gündür tekrarliyorumAdetime 1 hafta var yada daha az sabah test yapsam kesin sonuç çıkar mı ki?
Ama diğerinde negatif sonuç aldım . Belirtiler kafami karıştırıyorSilik varsa gebesiniz
Kan testi yaptınız mıAma diğerinde negatif sonuç aldım . Belirtiler kafami karıştırıyor
Öyle yapacagim . TeşekkürlerAaa adetinize daha 7 gün varmış ben 7 gün gecikti diye okudum. Pardon o zaman adetinizin gecikmesin bekleyin
Evet kuruma çizgisi de olabiliyormus . Adet tarihimde tekrar yapacagmBenim de bir kere birkaç saat sonra baktığımda silik çizgi olmuştu ama kuruma çizgisi oluyormuş sanırım. Testin doğruluğu için belli bir sürede bakmak gerekiyor 10.dkda falan yani
Prolaktin yüksekliği gibi geldi sizinki regl dengesizliği de yapabiliyormuşYaklaşık 16 gün önce adetimin son günü birlikteliğim oldu korunmasiz . Son 1 haftadır . Tansiyon düşmeleri uyku göğüste aşırı hassasiyet ve damarlaşma ayrıca sıkınca bir sıvı geliyor. Sol kasıkta hafif ağrı var
Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama baya bekledim
Tekrardan 2 tane yaptım negatif cikti
Bir sonraki adetime 7 gün var .
Sizce hamilemiyim ? Gebelik durumu var mı ?
Bu durumu yaşayan varmı
meraba bnm testımıde yorumlarmsnzMemeden sıvı geliyorsa prolaktin yüksek olabilir mi acaba hiç baktırdınız mı
2.çizgi görünmüyor canımmeraba bnm testımıde yorumlarmsnz
tm tesekur ederım2.çizgi görünmüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?