hamilemiyimmm korkuyorummm:(

aybukeaybuke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
33
8
38
34
kızlar 6 aylık bebeğim var adetim 3gün gecikti doğumdan sonra böyle gecikmeler oluyo mu test yapmaktanda korkuyorum moralim çok bozuk hiç adet belirtiside yok 2-3 gün önceden bacaklarım ağrır midem bulanır kasıklarımda ağrır ama anlayamadım stres yaptım ondan mı ya hamileysem ben naparımm:(

Test yapmaktan baska care yok ne yazik ki...

biliyorum ağlamakdan helak oldum iyi şeyler duyarım belki diyosun ama... bu gün yapcam mecbur inşallah birşey yoktur dua edin:(

Bu kadar ağlayacak ne var arkadaşım? Tamam daha bebeğin yeniymiş ama Allah dert vermesin ya, kısmeti varsa bebişin gelir, herşey planla yürümüyor bu hayatta.

öyle tabiki ama Allah sağlık versin başta ama hamileliğim çok zor geçiyo bebeğimle ilgilenemiyeceğim doğumdan sonra çok zor olcak şuan hiç olumlu düşünemiyorum kafam karman çorman

öyle tabiki ama Allah sağlık versin başta ama hamileliğim çok zor geçiyo bebeğimle ilgilenemiyeceğim doğumdan sonra çok zor olcak şuan hiç olumlu düşünemiyorum kafam karman çorman
Daha ne zaman test yapmayı düşünüyosun şu 2 liralık testlerden al da yap arka arkaya garanti olsun ben olsam bi dk bekleyemezdim

sonucundan korktğum için canım birde emzirdiğim için gecikmiş olabilir mi düşündüm bugün yapcam bakalım eşim getircek küçk çocuğun olduğu için çıkamdm

Her hamilelik aynı geçecek diye bir kaide yok, ayrıca eğer bebek varsa ne olur aldırmayın, emin olun Allah bir kolaylığını verecektir.Size onu veren Yaratıcı size bunu tekrar nasip etmiş, bu kulum bu kulunu büyütsün bu dünyada demiş diye düşünün.

Allah'ın hikmetinden sual olmaz. Bugün üzüldüğün bir şey yarın çok sevindiğin bir şey olabilir. İnanın olumsuzu olumluya çevirmeye kadir olaN Allah'tır, Siz dualarınızdan vazgeçmeyin,inanıyorum ki huzur ve mutluluk sizinle olacaktır. 'İyi ki...'' demeyeceğinize garanti veremezsiniz, şükür deyin.

Havalardan kaynaklannabilir soguk sıcak usutme vs. etkiler adet donemini. Ama bebişde geliyorsa Allah verdi dersin bisey olmaz :)

hamileyimm Rabbim vermiş nasıl oldu hala aklım almıyo:KK43:
Hayırlı olsun inşallah. Her bebek nasibiyle gelir hiç korkma Allah onun da kolaylığını verir benim de kardeşimle aramda bir yaş var annem tek başına büyütmüş. Bütün bebekler mutlu bi şekilde beklenmeyi hakediyo bence..

Korundugunuz halde gelmişse rabbim o canin yolunu açmış. Bir arkadasimin 7 aylik oglu varken beklemedigi anda hamile kaldi once ogluna haksizlik gibi düşündü ama o da bir can kiymadi ona. Simdi biri anaokuluna digeri krese gidiyor. Emziremeyecegim diye dusunuyorsaniz hiç emmeyen çocuklar var sadece bir sene yorulacaksiniz sonra yoluna girecek. Hersey guzel olacak rabbimize guvenin. Tebrik ederim arkadas gibi olacak kuzucuklariniz

arkadaşlar ilk doğumum mecbur sezaryan oldu şimdi çok korkuyorum büyütürken zor ama sonra ikisi arkadaş olcak onuda biliyorum ama üzlüyorum ağlıyorum ama olan oldu işte rabbim yardım etsin inşallah olmayanlara nasip etsin

Back
X