Hamilemiyimmm?????

Demeh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
161
84
48
35
Merhaba arkadaşlar benim en sonki adet tarihin 10 kasımdı yani şuan adetimden 13 gün geciyo evde idrar testi yaptim negatif çıktı bikac defa yaptim son bi haftadır hepsi negatifti yarın kan testi yapacam ama merak ediyorum Neden hala adet olmadım daha önce teste negatif çıkıp kanda pozitif olan varmi???

13 gün gecikip hamileliğin çıkmamasıno hiç duymadım. Ben 6 gün geciktikten sonra idrar testi pozitifti

Son testini bi at istersen. Hiç mi yok çizgi

13 gün gecikip hamileliğin çıkmamasıno hiç duymadım. Ben 6 gün geciktikten sonra idrar testi pozitifti
Benim daha önce bir düşüğüm oldu onda da geç öğrendim baya ama netten araştırdım idrarda negatif çıkıp testte pozitif çıkanı herkesin farklı oluyo bunu yaşayan varmi diye merak ettim

Ovulasyon takibi yapıyor muydunuz? Belki adete yakın yumurtlama olmuştur o yüzden de çıkmayabilir. Kan testi kesin sonucu verecektir.

Canim umitlendirmek istemem ama geç yumurtlama olmuş olabilir dolayisiyla yeni oluşan bir gebelik olabilir.Yada adetin normal gecikme yaşıyordur.Adet gününe yakın değerlendirme yaptiysaniz ve yumurtlama, dölnnme geç olustuysa idrar testinde cikmayabilir.En iyisi hemen bir kan testi yapıp sonucunu beklemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…