Hamilemiyimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Glmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Glmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
3
0
1
Kizlar meraba acil bir konu hakkinda bilgi almam lazim nisanlimla bir birliktelik yasadik bu surede kornuyorduk ilk bsalmada ben gormeden korumasini cikarmis sonradan farkettik cok azda ol sa vajinama sivisi degdi kalkip hemen yikandim ertesi gun vacinamadan devamli sivi gelemye basladi internetten yorumlara baktim iyce piskolojim bozuldu 42 saat icinde ertes 72 ilacini kullandim sivi gelmsi durdu fakat gosumde ve karin bolgemde şişme oldu ilaci kullandiktan iki gunsonra olmaya basladi bunlar bunun yaninda aşıri bir baş dönmem ve mide bulantisi adetime on gün var tet yapsam negatif ćikicak ne yapmam lazim 😔😔😔😔

Lütfen bilgisi olan yazssin😔😔😔😔😔😔😔

Akşamdan sabaha belirti yaşamakta ne bileyim yani 😂 maşallah

Kizlar meraba acil bir konu hakkinda bilgi almam lazim nisanlimla bir birliktelik yasadik bu surede kornuyorduk ilk bsalmada ben gormeden korumasini cikarmis sonradan farkettik cok azda ol sa vajinama sivisi degdi kalkip hemen yikandim ertesi gun vacinamadan devamli sivi gelemye basladi internetten yorumlara baktim iyce piskolojim bozuldu 42 saat icinde ertes 72 ilacini kullandim sivi gelmsi durdu fakat gosumde ve karin bolgemde şişme oldu ilaci kullandiktan iki gunsonra olmaya basladi bunlar bunun yaninda aşıri bir baş dönmem ve mide bulantisi adetime on gün var tet yapsam negatif ćikicak ne yapmam lazim 😔😔😔😔

Bu kadar hızlı gelişme göstermez

Ertesi gün hapı kullanmissiniz zaten, çok fazla temas da olmamış hamile kalmanız imkansız gibi bir şey. Belirtileriniz hepsi de psikolojik ya da hapın hormonlarla oynamasiyla alakalı olabilir. Hamilelik de öyle düşündüğünüz gibi pat diye olan bir şey değil biz eşimle 8 ay korunmadik hamile kalmadım yumurtlama takvimine göre dikkat ettim anca öyle kaldım 😂

valla ben 6 yıldır normal yolla kalamdım,çok büyük sıkıntım olmamasına rağmen ,siz kalırsanız atarım kendimi camdan:)

jet hızıyla dolleyıp karın sisiren sperm. devamlı nası sıvı geldı ?hamılelık olustu dıye mı dusundun :110:oyle bısey olduysa ertesı gun hapı gebelıgı sonlandırmıyo ya hanı neden durdursun akıntıyı:) yumurtlamayı etkılıyor bı sure o yuzden ılıskı sonrası hamıle kalmıyorsun oncesınde yumurtladıysan koruma dıye bı etkısı yok dolayısıyla... karnın falan sısemez hemen eff peff.. :) 35 kg bıle olsan bu mumkun degıl malum catlayan yumurtan her ay 2cm oluyo goruyomusun karnın buyuyo mu:anneadayı:azcık bılgılenın boyle konularda. lazım oluyo bak. ılıskıden sonra 20 gun geccek te kese olcak da 2 3 mm cık sey goruncek de dıye bekıyoruz sen belırtı gordun karnını sısırdın :KK14: stress yapma bosa.nişanlıcına soyle uslu dursun. yıldırım nıkahı kıyarsınız benden soylemesı.

Kafa buluyorsun.

Back
X