• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm

Leylacn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
202
56
18
27
Arkadaşlar reglim 2 gün gecikti kaç gündür karnımda gaz sancısı belimde ağrı vardı sabah test yaptım clear Bleu pozitif çıktı yanılma payı var mı ????

Arkadaşlar reglim 2 gün gecikti kaç gündür karnımda gaz sancısı belimde ağrı vardı sabah test yaptım clear Bleu pozitif çıktı yanılma payı var mı ????
10 dk da cıktıysa pozitif hayırlı olsun bu mutluluğu uzerıne bana da dua eder misin

Evet test belli olana kadar bekledim çıktı Allahim sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Peki kac gunumuz gectı ustunde canım belırtım neydi akıntın nasıldı bende beklıyorum arada bende cift yuöurtlyrm ayda 2 defa akıntı görüyorum ama pcoluyum denk gelemyr nasıp olmuyor

2 gün geçti 4 gündür belimde ağrı gaz vardı karnımda ben 2 senedir bekliyorum en son 2 ay önce doktora gittim insulin ve pcos dedi folik acit matofin , agnucaston verdi 3iç hamile kalmazsan tedaviye gel demişti 6 aya

Back
X