Leylacn Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 202 56 18 27 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #1 Arkadaşlar reglim 2 gün gecikti kaç gündür karnımda gaz sancısı belimde ağrı vardı sabah test yaptım clear Bleu pozitif çıktı yanılma payı var mı ????
Arkadaşlar reglim 2 gün gecikti kaç gündür karnımda gaz sancısı belimde ağrı vardı sabah test yaptım clear Bleu pozitif çıktı yanılma payı var mı ????
S suskun4921 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Haziran 2025 233 41 13 28 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #2 Leylacn .!.: Arkadaşlar reglim 2 gün gecikti kaç gündür karnımda gaz sancısı belimde ağrı vardı sabah test yaptım clear Bleu pozitif çıktı yanılma payı var mı ???? Genişletmek için tıkla... 10 dk da cıktıysa pozitif hayırlı olsun bu mutluluğu uzerıne bana da dua eder misin
Leylacn .!.: Arkadaşlar reglim 2 gün gecikti kaç gündür karnımda gaz sancısı belimde ağrı vardı sabah test yaptım clear Bleu pozitif çıktı yanılma payı var mı ???? Genişletmek için tıkla... 10 dk da cıktıysa pozitif hayırlı olsun bu mutluluğu uzerıne bana da dua eder misin
Leylacn Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 202 56 18 27 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #3 suskun4921 .!.: 10 dk da cıktıysa pozitif hayırlı olsun bu mutluluğu uzerıne bana da dua eder misin Genişletmek için tıkla... Evet test belli olana kadar bekledim çıktı Allahim sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
suskun4921 .!.: 10 dk da cıktıysa pozitif hayırlı olsun bu mutluluğu uzerıne bana da dua eder misin Genişletmek için tıkla... Evet test belli olana kadar bekledim çıktı Allahim sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
lemonhaze Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 864 426 103 36 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #4 Hayırlı olsun
S suskun4921 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Haziran 2025 233 41 13 28 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #5 Leylacn .!.: Evet test belli olana kadar bekledim çıktı Allahim sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah Genişletmek için tıkla... Peki kac gunumuz gectı ustunde canım belırtım neydi akıntın nasıldı bende beklıyorum arada bende cift yuöurtlyrm ayda 2 defa akıntı görüyorum ama pcoluyum denk gelemyr nasıp olmuyor
Leylacn .!.: Evet test belli olana kadar bekledim çıktı Allahim sizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah Genişletmek için tıkla... Peki kac gunumuz gectı ustunde canım belırtım neydi akıntın nasıldı bende beklıyorum arada bende cift yuöurtlyrm ayda 2 defa akıntı görüyorum ama pcoluyum denk gelemyr nasıp olmuyor
Leylacn Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 202 56 18 27 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylacn #6 2 gün geçti 4 gündür belimde ağrı gaz vardı karnımda ben 2 senedir bekliyorum en son 2 ay önce doktora gittim insulin ve pcos dedi folik acit matofin , agnucaston verdi 3iç hamile kalmazsan tedaviye gel demişti 6 aya
2 gün geçti 4 gündür belimde ağrı gaz vardı karnımda ben 2 senedir bekliyorum en son 2 ay önce doktora gittim insulin ve pcos dedi folik acit matofin , agnucaston verdi 3iç hamile kalmazsan tedaviye gel demişti 6 aya