• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm

menzer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Doğım kontrol hapı kullanıyorum Adetim 7 gün gecikti ve ben 4 gün önce test yaptım negatif çıktı dün sabah tekrar test yaptım ve 10 15 dakika bekledim tek çizgi oldu sonra uyumuşum uyandığımda silk çizgi vardı ardından bir kaç sonra tekrar test yaptım ve yine tek çizgi oldu. Bir çocuğum var ve şu an hamile kalmak istemiyorum. Haplar yüzünden adetim dengesiz ama bu kadar gecikme olmuyordu
IMG_3243.webp

Eklentiler

• 49BE99AD-530E-412A-BB35-7D5465B25F24.webp
    49BE99AD-530E-412A-BB35-7D5465B25F24.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 32
Hamilesin ilk hafta falan galiba çünkü ben 5.5 haftalıkken yaptırmıştım tamamen iki çizgide net çıkmıştı

Doğım kontrol hapı kullanıyorum Adetim 7 gün gecikti ve ben 4 gün önce test yaptım negatif çıktı dün sabah tekrar test yaptım ve 10 15 dakika bekledim tek çizgi oldu sonra uyumuşum uyandığımda silk çizgi vardı ardından bir kaç sonra tekrar test yaptım ve yine tek çizgi oldu. Bir çocuğum var ve şu an hamile kalmak istemiyorum. Haplar yüzünden adetim dengesiz ama bu kadar gecikme olmuyorduEki Görüntüle 3800771
.

Doğım kontrol hapı kullanıyorum Adetim 7 gün gecikti ve ben 4 gün önce test yaptım negatif çıktı dün sabah tekrar test yaptım ve 10 15 dakika bekledim tek çizgi oldu sonra uyumuşum uyandığımda silk çizgi vardı ardından bir kaç sonra tekrar test yaptım ve yine tek çizgi oldu. Bir çocuğum var ve şu an hamile kalmak istemiyorum. Haplar yüzünden adetim dengesiz ama bu kadar gecikme olmuyorduEki Görüntüle 3800771
İlk görsel de var gibi ama çizgi yamuk duruyor bence erken gebelik testinde de bir deneyin

Back
X