- 26 Kasım 2024
- 33
- 2
- 1
- 19
- Konu Sahibi ezgi150224
-
Bu kadar erken bir vakitte bu kadar çok belirti olmaz normalde. Test yapın belki sonucu görebilirsiniz ama erken olduğu için negatifte çıkabilir. Benim reglime 8 gün vardı yine de teslim pozitif çıkmıştı pek belli olmuyor yani. 5 gün hiç stres yapmadan bekleyin derim stres olumsuz etkiler dikkat edin. Tam regl günü test yaparsanız kesin sonucu alırsınızSabah sabah buralara geldim kızlaarrrr dün de yazmıştım mıgde bulantısına kalktım çok affedrsiniz küsmüyorum sadece boş migdem bulanıyor onun yanında devam eden bel ağrım ara sıra yoklayan adet olacakmışım gibi vajına sızlaması agrıması göğüsümün kahverengı yere sankı emzıren annelerın olur ya kahverengı halka buyudu koyulaştı meme ucu hassasıyetı meme hassasıyetım devam edıyor dokunamıyorum reglma 5 gün var zaman geçmıyorrrrr
Başka bi belirtiniz varmıydıBu kadar erken bir vakitte bu kadar çok belirti olmaz normalde. Test yapın belki sonucu görebilirsiniz ama erken olduğu için negatifte çıkabilir. Benim reglime 8 gün vardı yine de teslim pozitif çıkmıştı pek belli olmuyor yani. 5 gün hiç stres yapmadan bekleyin derim stres olumsuz etkiler dikkat edin. Tam regl günü test yaparsanız kesin sonucu alırsınız
Benim hiç belirtim yoktu, testi de öylesine yapmıştım pozitif çıktı, reglim geçtikten sonra sol kasikta ağrım vardı sadece sonra 1 ay sonra şiddetli mide bulantilari başladıBaşka bi belirtiniz varmıydı
Sabah sabah buralara geldim kızlaarrrr dün de yazmıştım mıgde bulantısına kalktım çok affedrsiniz küsmüyorum sadece boş migdem bulanıyor onun yanında devam eden bel ağrım ara sıra yoklayan adet olacakmışım gibi vajına sızlaması agrıması göğüsümün kahverengı yere sankı emzıren annelerın olur ya kahverengı halka buyudu koyulaştı meme ucu hassasıyetı meme hassasıyetım devam edıyor dokunamıyorum reglma 5 gün var zaman geçmıyorrrrr
Bu belirtiler için fazla erken değil mi? Kan verin isterseniz
Bu belirtiler için fazla erken değil mi? Kan verin isterseniz
Ay inşallah göğüs hassasıyetın ve halkası buyumuşmuydu koyulaşıp kaç haftalık hamıleydın ogrendigindeBenm reglime de çok vardı aynı şikayetler bendedir vardı herkes hamile değilsin dddi ama hamileydim ümitlendirmek istemem ama insallah hamilesinidir
Bilmiyorum ama pıskolojık olsa bu şekılde olmaz bence reglm geçsın tam Kesın olsun dıye beklıyorum şımdı versem çıkarmıkııııBu belirtiler için fazla erken değil mi? Kan verin isterseniz
Bir aylıktı hani adet gününden itibaren sayıyorlar ya bence kan verin sizden çok ben merak ettimAy inşallah göğüs hassasıyetın ve halkası buyumuşmuydu koyulaşıp kaç haftalık hamıleydın ogrendiginde
Kız nerden bilelim bu belirtilerle hamile misin değil misin, bilen dünyaevi varlık değildir zatenSabah sabah buralara geldim kızlaarrrr dün de yazmıştım mıgde bulantısına kalktım çok affedrsiniz küsmüyorum sadece boş migdem bulanıyor onun yanında devam eden bel ağrım ara sıra yoklayan adet olacakmışım gibi vajına sızlaması agrıması göğüsümün kahverengı yere sankı emzıren annelerın olur ya kahverengı halka buyudu koyulaştı meme ucu hassasıyetı meme hassasıyetım devam edıyor dokunamıyorum reglma 5 gün var zaman geçmıyorrrrr
Yarın randevu aldım ogrenıyım hemen yapıcam inşallah güzel haberlerle donerımBir aylıktı hani adet gününden itibaren sayıyorlar ya bence kan verin sizden çok ben merak ettim
Çok haklısın abla ilk çocuk çok heyecan var yarın ogrenıcem inşallah benimledır bebegım kafamı kaldırıp da iş yapamıyorum başım çok agrıyoKız nerden bilelim bu belirtilerle hamile misin değil misin, bilen dünyaevi varlık değildir zatenya kan vereceksin ya erken idrar tahlili yapacaksın. Doktorlar bile adet gecikmesinden önceki belirtileri psikolojik veya adet belirtileriyle eş görüyorlar, adet gecikmesi ilk belirti olarak kabul ediliyor. Umarım bebişin seninledir
Adetine kac gun varÇok haklısın abla ilk çocuk çok heyecan var yarın ogrenıcem inşallah benimledır bebegım kafamı kaldırıp da iş yapamıyorum başım çok agrıyo
Her belırtıyı şu an hamılelıge yoruyorum
4Adetine kac gun var
Göğüs ağrısı bel ağrısı goguslerımı tutarak yürüyorum o kadar acıyoBenim’de 5 gun, belirtilerin ne? Benim kasik agrisi migde yanmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?