hamilemiyimmmm?

gnc_emr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
57
0
36
İstanbul
arkadaşlarr acill cvpp lütfennn 21 nisanda adet gördüm normlde 19 mayısta olmam lazımdıı ama söle bieyde var 1 hafta öncee kan testi yaptırdımm gebelik testidee yaptılarr bebekk yokk dedilerr 4 gün öncede orsinid vajinat tablet kullandım o geçiktimiş olabilirmi yoksa tekrar test yaptırsammı? :(

arkadaşlarr acill cvpp lütfennn 21 nisanda adet gördüm normlde 19 mayısta olmam lazımdıı ama söle bieyde var 1 hafta öncee kan testi yaptırdımm gebelik testidee yaptılarr bebekk yokk dedilerr 4 gün öncede orsinid vajinat tablet kullandım o geçiktimiş olabilirmi yoksa tekrar test yaptırsammı? :(

bende en son 19 nisan da adet gördüm 30 günde bir adet oluyorum 19 mayısta olmam gerekiyordu. bugün 4.gün 1.günü küçük bir kan pıhtısı geldi düşük mü oluyor? arada leke geliyor. test yaptım negatif çıktı. yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. rüyalarıma bile girdi artık.hayırlısı artık.. :43:

kızlar yaa bende de buna benzer bir sorun var :52:akıl verin bi kafayı yiyecegim yoksa :52:
10 nisanda hasta oldum bu ayda onundan sonra olmam gerekiyordu iki gün beyaz akıntım siyah gibi geldi sonra kesildi :18: iki kere test yaptım tek çizgi çıktı ama ben hala hasta olmadım niye acaba yaaa:52:

kızlar yaa bende de buna benzer bir sorun var :52:akıl verin bi kafayı yiyecegim yoksa :52:
10 nisanda hasta oldum bu ayda onundan sonra olmam gerekiyordu iki gün beyaz akıntım siyah gibi geldi sonra kesildi :18: iki kere test yaptım tek çizgi çıktı ama ben hala hasta olmadım niye acaba yaaa:52:

belirtilerin varmı hamileliğe dair olmazsa bi kan testi yaptır

yok canım zaten yeni emzirmeyi bıraktım gögüslerim biraz zor sertleşir :52: agrımda yuok . var ama her zamanki sezaryan yerimin agrısı sanki:44:

Back
X