- 30 Aralık 2017
- 25
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi zeynepkkcc93
-
acaba sizde beyaz akıntı oluyor ne gibi belirtileriniz oluyor erken dönemde?Ozaman kesinlikle test yap canım benin ben mecbur ç8k acil davranıp hergün test yaptım çünkü antidepresan kullanıyordum ve kesmek için geç kalmamam lazımdı öğrendim Allahım bu sefer güldürsün ama bence hamilesin
kanda görünmüyorsa hamile değilsiniz. idrar testinin hamileyken negatif çıktıgını gördüm ama hamile değilken pozitif çıkması imkansız. kanda olmayan beta hcg idrarda çıkmaz.Ama negatif çıktı iki kanda daadetime 4-5 gün var
teşekkür ederim benimde ayaklarım çok üşüyor ( hem polar çorap hemde patik var şuan ayağımda ama buz gibi üşüttüm kesin grip bronşit falan olucam hatta zatüre bile olurum ben diyordum ) ve yüzüme sıcak vuruyor resmen. kasıklarımda iğne batıyormuş gibi oluyor oluyor özellikle sağ kasık.sinir her daim var gerçi bende :) ama bu aralar eşim sürekli durgunlaştın sen diyip duruyor. bakalım hayırlısı. sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıcakla alırsınız bebeğiniz.Dediği .gibi ilaçtan erkenden başladım hamile olmuşum gittim kan verdim negatif çıktı tam tamına abartmıyorum gümçnde 3 test yapıyordum iyice delirmiştim!!! Öğrenmeden 2 gün önce yaptım nefçgatif yine elimde son bir test kalmıştı akşam üstü yaptı. Pat diye çift çizgi çıktı sonra kan testi ve bugünde 2 katında üstüne çıkmış şükür benim kasığıma sanki bıcak saplanır gibi kraplar girdi göğüslerime dokunamıcak kadar ağrıyor ve damarlar çok belirginleşti. Bel ağrısı baş ağrısı ve inanılmaz sinir oldu. Akıntı olmadı 2 gün kadae şeffaf bir akıntı ama başka gelmedi birde çarpıntı nabız yüksekliğim ani sıcak basması kulağım filan kıpkırmızı oluyor ayaklarım çok üşüdü bunlar
Bu gaz bendede cok var şimdiden anlamadım.Ney folık asıt eksıklıgınden olurBaşka bir belirti varmı canım beni. Benim misal göğüslerim inanılmaz ağrıyor üstüne yatamıyorum bile inanılmaz kasık sancısı giriyor gaz var ve inanılmaz bir turşu yiyorum oda folik asit eksikliğinden olurmuş ben adetime 4gün kala 34 du 48 saat sonra 82.53 yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?