hamilemiyin kızlar yardımedinnnn ???

:):):)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
51
0
86
Kocaeli
slm arkadaşlar dün kan testi yaptırdım beta hcg oranım 5,39 cıktı reglimde 6 gün gecikti acaba hamie olabilirmiyimm .......

bence en iyisi doktora sor sen en iyisini doktor bilir iyi haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir

benm 1 hafta gecıkmem oldugnda 47 cıkmıstı en basında gebelıgı ogrenmek cok zor zaman gecmek bılmıo keseyı gorene kadr omrundn omr gıdıo gec dollenmedn kaynaklanıo bu sanırım ınsallah hamılesındır degrın gıderek yukselır kan testlerını tekrarlamnı ısteycktr dr ona gore sonuca varabılrsn.

:) teşekkür edrim kızlar bakalım hala adet olmassam tekrar bi kan testi yaptırcam bakalım ne cıkıcakkkk.

:) teşekkür edrim kızlar bakalım hala adet olmassam tekrar bi kan testi yaptırcam bakalım ne cıkıcakkkk.

merhaba bende yeni üyeyim geçen adetimden önce ilaç kullanmak zorunda olduğum için kan testi yaptırdım değerim 1.20 çıktı bekledim gecikince yine yaptırdım yine aynı 10 gün sonra geldi zaten adetim bildiğim kadarıyla alt sınır 5 iki gün sonra test yaptır artış varsa hamilesindir inşallah hayırlısı olsun:))

teşekkür edrim cnm bakalım 2 gün sanra yaptıcam yin einş. hamileyimdir....

hayir canim beta hcg ise bahsettigin ac tok farketmio die biliorum ben

günaydın kızlar ikinci kan testimi yaptırdım sonuc 26,61 cıktı ama benim adetim 8 gün gecikti bu değerin daha yüksek olması gerekmiyormu eğer hamileysemm

günaydın kızlar ikinci kan testimi yaptırdım sonuc 26,61 cıktı ama benim adetim 8 gün gecikti bu değerin daha yüksek olması gerekmiyormu eğer hamileysemm

günaydın canım inşaallah hamilesindir doktorun ne diyor peki ona göre yol çiz ki 2 gün arayla değerin yükselecekmi diye test ister tekrar senden ama ümidini kaybetme bol bol dua et dualrımız seninle inşaallah

günaydın canım inşaallah hamilesindir doktorun ne diyor peki ona göre yol çiz ki 2 gün arayla değerin yükselecekmi diye test ister tekrar senden ama ümidini kaybetme bol bol dua et dualrımız seninle inşaallah

sağol canm dualarınız için doktor gebelik var diyoo ama daha erken dedii bakalım tetkrar yaptırcam test offf kan vere vere delikdeşik oldumm

sağol canm dualarınız için doktor gebelik var diyoo ama daha erken dedii bakalım tetkrar yaptırcam test offf kan vere vere delikdeşik oldumm

annelik ne kadar güzel ve o kadar da zor bişey gerçekten çünkü gebelik bekleniyor artı gebesin dediklerin zaman keseyi görebilme telaşı başlıyor keseyide görünce kalp atışları falan derken böyleee anne adaylarına günler geçmek bilmiyor ya bana öyle geliyor herkese mi öyle acaba günler geçmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…