Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen cvp verin kızlar .....![]()
:) teşekkür edrim kızlar bakalım hala adet olmassam tekrar bi kan testi yaptırcam bakalım ne cıkıcakkkk.
merhaba bende yeni üyeyim geçen adetimden önce ilaç kullanmak zorunda olduğum için kan testi yaptırdım değerim 1.20 çıktı bekledim gecikince yine yaptırdım yine aynı 10 gün sonra geldi zaten adetim bildiğim kadarıyla alt sınır 5 iki gün sonra test yaptır artış varsa hamilesindir inşallah hayırlısı olsun:))
günaydın kızlar ikinci kan testimi yaptırdım sonuc 26,61 cıktı ama benim adetim 8 gün gecikti bu değerin daha yüksek olması gerekmiyormu eğer hamileysemm
günaydın canım inşaallah hamilesindir doktorun ne diyor peki ona göre yol çiz ki 2 gün arayla değerin yükselecekmi diye test ister tekrar senden ama ümidini kaybetme bol bol dua et dualrımız seninle inşaallah
sağol canm dualarınız için doktor gebelik var diyoo ama daha erken dedii bakalım tetkrar yaptırcam test offf kan vere vere delikdeşik oldumm![]()