Hamiler ltfen bakn..Hastanelerdeki doum fiyatLar?

19KasimBhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
574
6
96
İstanbul
Kızlar ßen birkaç hastane araştırdım kontrollerimi nerde yaptırıyorsam orada doĞum yapmak için ince eleyip sık dokuyorum ama fiyatlar kafamı karıştırdı.Hastanelerdeki doĞum, muayene v.s. fiyatları neden bukadar oynak?
ßenim bugün gittiğim hastanede sskLı olarak 60ytl muayene normal doğum 1000 sezeryan 1750 ..
ßu Konudaki yorumlarınızı bekliyorum

canım ben erdem hastanesinde doğum yaptım sezeryan 750 idi ssk ya funda hnm var çok iyi birisi tavsiye ederim

Kızlar ßen birkaç hastane araştırdım kontrollerimi nerde yaptırıyorsam orada doĞum yapmak için ince eleyip sık dokuyorum ama fiyatlar kafamı karıştırdı.Hastanelerdeki doĞum, muayene v.s. fiyatları neden bukadar oynak?
ßenim bugün gittiğim hastanede sskLı olarak 60ytl muayene normal doğum 1000 sezeryan 1750 ..
ßu Konudaki yorumlarınızı bekliyorum

canım benim hastaneyi daha uçuk normal 4.250 sezeryan 5.750 ama bir arkadaşım özel umut hast.yaptırdı ssk'lı normal 300 ytl ödedim demişti ama her yerde değişik

ben atışalanında dogum yaptım ensar hastanesinde ssk lı 100 ytl özel oda tutum 45 ytl her keseye göre hastane var ama dikkat etmek lazım

sema hastanesınde 2250normal 2500de sezeryandi.. burada olacaktım ama memlekette dogum yaptım ...iyikide orda yapmışım.. ilgi alaka hızmet muhtesemdi ve özel hastane olmasına ragmen fark sadece 250 mıo aldılar.... 4 gun yattım hastanede bebek bakımıda dahıldı... buradakı özel hastaneler uçmus yaa... üstelık paranla rezıl oluyorsun..

kızlar ankaradaki hastanelerden haberi olan var mı?fiyatlar ne alemde..
canım ben eşimin ailesine yakın olduğu için demet tıp merkezine gidiyorum başından beri doktorumdan memnunum normal dogum 250 sezeryan 500 demişlerdi tabi fiyat başından beri gelenlere indirimli sırnaşık şey

bende madıkal parka gıdıcem cumöa gunu randevu alım ama fıyatlar nedır bılmıyorum sanırım sezeryan 3000ytl

sema hastanesınde 2250normal 2500de sezeryandi.. burada olacaktım ama memlekette dogum yaptım ...iyikide orda yapmışım.. ilgi alaka hızmet muhtesemdi ve özel hastane olmasına ragmen fark sadece 250 mıo aldılar.... 4 gun yattım hastanede bebek bakımıda dahıldı... buradakı özel hastaneler uçmus yaa... üstelık paranla rezıl oluyorsun..

sema hastanesinde şuanda özel sigortan var ise 3565 YTL canım
ASM ise, 3080 benim doktorum ASM de

Ben fatihe gidiyorum..Normal 1000 YTL sezeryan 1750ytl..Hangi doktora gidiyorsunuz?Benim doktorum Esra Çebi tavsiye ederim. Başka hastanelere göre bu fiyatlar iyi yine. Tabiiki daha pahalısı ve daha ucuzuda var ama muamele ve hizmette ona göre..

sema hastanesinde şuanda özel sigortan var ise 3565 YTL canım
ASM ise, 3080 benim doktorum ASM de

canım merhaba benimde doktorum asm'de şu anda 8 hafta içindeyim 2 haftasonra kontrol var sen 20 ci haftaya kadar hangi testler yapıldı ve fiyatları neydi bilgi verebilirmisin canım çok teşekkürler

3000-4000 ytl ler ne kadar uçuk fiyatlarrr şahsen o kadar para veremem bir doğuma o parayı bebeğimin harcamalarına kullanırım, ben de boluda özel hastanede doğum yapacağım normal 400 sezeryan 500

Canım günaydınn hanqi medikale gideceksin ben fatihe gittim dün?

canım ben bahcelıevler ıcın randevu aldım cuma gunu gıdıcem
ılk basta beylıkduzu acıbademe gıttım hıc memnun kalmadım dr dan ılgılenmedı
sımdı burayı sectım daha dogrusu arkadaslar onerdı secıl hanıma gıdıcem bakalım ınsalah hayırlı olur sen memnun kaldınmı canım fatıhten
orda nekadar ucretCADIARZU

canım ben bahcelıevler ıcın randevu aldım cuma gunu gıdıcem
ılk basta beylıkduzu acıbademe gıttım hıc memnun kalmadım dr dan ılgılenmedı
sımdı burayı sectım daha dogrusu arkadaslar onerdı secıl hanıma gıdıcem bakalım ınsalah hayırlı olur sen memnun kaldınmı canım fatıhten
orda nekadar ucretCADIARZU

canım fatih medikale 3ay önce gittim kürtaj için çok memnun kaldım personel doktor çOk iyiydi benim doktorum leyla ercan ayrıca ben kürtaj için ameliyathanede beklerken 2 normal doğum gerçekleşti düşün artık yan odada ve inanır mısın ikiside 1 er saatte doğum yaptı ebe de çok tatlı biriydi inşallah benim hamişLiğimde sorun oLmaz ve doĞum zamanı o ebe oLur.:dance:

Ben fatihe gidiyorum..Normal 1000 YTL sezeryan 1750ytl..Hangi doktora gidiyorsunuz?Benim doktorum Esra Çebi tavsiye ederim. Başka hastanelere göre bu fiyatlar iyi yine. Tabiiki daha pahalısı ve daha ucuzuda var ama muamele ve hizmette ona göre..

begümcüm doktorlarımız yan yana:)benim doktorumda leyla ercan sen ilk muayeneye kaç haftalıkken gitmiştin?ßen dün gittim ama pzt tekrar çağırdı göremediği için.

canım merhaba benimde doktorum asm'de şu anda 8 hafta içindeyim 2 haftasonra kontrol var sen 20 ci haftaya kadar hangi testler yapıldı ve fiyatları neydi bilgi verebilirmisin canım çok teşekkürler

canım bütün testler yapıldı fakat,benim özel sigortam olduğu için sadece 15 ytl veriyorum,diğerlerini karşılıyor,ama doğumun %80 nini karşılıyor,ayrıca bebek için olanları karşılamıyor o da 800 ytl tutuyormuş,sünnette 800 ytl onu da karşılamıyor,sanırım 2000 ytl flan olucak doğum bana maliyeti
senin dr un kim,benimkisi Ebru Füsun Akbay

Back
X