Hamiler ltfen bakn..Hastanelerdeki doum fiyatLar?

250 ytl 500 ytl den mi bahsediyorsunuzz aaaa baya iyi rakamlar..ankaradaki doğum fiyatlarından haberleri olan varmı....ben 4-5 milyar sanıyordum...neden bu kadar az yaww bi yanlış olmasın

ben rakamlara inanamadım..
ben samsunda doğumevi hastanesine gidiyorum.doktorun özeline gidiyorum her ay 140 ytl muayene parası veriyorum.
tahlillerimi hastanede yaptırıyorum.ssk m dan karşılanıyor.
doğumda da yine ssk..ve özel hastanelere göre çok daha fazla memnuniyet yarattı bende.
bilmiyorum ama çok büyük paralar dönüyor..şaşırdım.

ya ben de istanbul medicine ye gitmeyi istiyorum da telefonda fiyat bilgisi veremiyorlarmış. bilgisi olan var mı acaba doğum fiyatları nedir?

medcal park uçmuşşş yahu buneee.ben gıttım çokta bekledım aysegul s.oğluna fatıhte.bıdahade töbe ettım.ethıcaya gdıom şimdi çok mmnunum ama hıc bışlmıom fytları

özel çapa ve hospıtlıum şişli çok uygun 750 cıvarı sezryann.ssklıya cokta TEMIZ..DOKTRLARI BILEMEM BEN BASKA BISI İÇN GTMŞTIM.AKLINZDA OSUNN.

evet bencede özel çapa çok uygun.. benim yengem orda yeni doğum yaptı zaten biz hep oraya gidiyoruz Mine hanım var çok tatlı bi kadın çok güleryüzlü normal doğuma 220TL verdik. Hem çok uygun hemde çok memnun kaldık...

merhaba öncelikle
ben şunu söylemeliyimki özel çapa konusunda kartopunun fikrine katılıyorum.çünkü benim kardeşimde orda doğum yaptı. doğumu erken olduğu için bebeğini yoğun bakım aldılar. ssk'lı olduğumuz için yoğun bakıma hiç para ödemedik. bebişimiz çok iyi şimdi 8 aylık oldu maşşallaahh teyzoşuma:)

ben izmit akademi hastanesine gidiyorum mua: 64 yl

Normal doğum 610
Sezeryan : 870 gibi bişeydi ilk hamile kaldıgımda sormuştum

marka haline gelmiş hastanelerin fiyatları ne yazıkki uçuk

ya ben de istanbul medicine ye gitmeyi istiyorum da telefonda fiyat bilgisi veremiyorlarmış. bilgisi olan var mı acaba doğum fiyatları nedir?

medicine hospitalde abimin kız arkadaşı çalışıyo acil servisin sorumlu hemşiresi ondan öğrenirsem sana yazarım canım
:teytey:

medıcıne hospıtalde dogum yapmıs bırısı olarak asla tavsıye etmıyorum kesınlıkle!
ayrıca normal dogum 350 tl dıye gırdım 850 tl ye cıktım bırsuru sey cıkardılar berbat bır hızmet!

kızlar kaynarca cihan polkliniğinin fiyatlarını bilen var mı? özel hastane yada pendikte güzel bir yer tavsiye edecek..acill cevap..fisfisfis

bende yeni erdem hastanesinde dogum yaptım ssk lı 750 çok da memnunum bu 2. dogumum üstelik..fiyattada çok uygun.

Back
X