hamilesin dediler ama acaba yanlış olabilir mi kızlar? acil cevap bekliyorum :(

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar ben 2 kez idrar testi yaptırdım negatıf çıktı ama şüphelndım kan testı yaptım dün yapan kızın verdiği kağıtta beta hcg(card test) sonuç pozitif yazıyordu banada dediki küçük olduğu için 2 kez denedim testi ikiside pozitif çıktı dedi.bana verilen kağıttada yazıyor ama karsında değer faln yok sayısal değer yok...okudum genelde herkesın sayısal verileri var bnimkinde yazmıyor sizce sorunmu var yoksa olup olmasada pozitıf çıkması yeterlimi lütfen bana cvp verin içime kurt düstü bn dayanamam şimdi

idrar testleri zaten kesin sonuç vermiyor canım..
hamilesin işte.. 2 kez denemiş kız. :)
rahat ol canım. iyice emin olmak istiyorsan doktora git.
ama biz bile hissetmiştik sende bir şeyler olduğunu :)

evet valla siz demiştiniz dediğiniz çıktı ..
bn şimdi test yaptğım hastaneyi aradım kız izah etti bana yapılan gebelik varmı yokmu anlamak içinmiş sayısal veriler olan test 1 gün sonra alınıyormuş...

içim rahat ettii kızı gecenının köründe aradım şok oldu

deli demiştir bana :)

canım yaa çok sevindim valla..
Allah'ım kucağına almayı nasip etsin
darısı bebek bekleyen herkese :)

hayırlısı olsun canım benimde evde yaptığım idrar testlerinde negatif çıkıyordu ama bişeyler olduğunu hissediyordum gidip kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı doğrudur yani merak etme allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

amin inş cnm..

şimdide bebek cinsiyeti belirlemek için kocakarı :) testleri var onu yapıyoruz eşimle...alyansa ip bağlama , minder altına bıak ve makas koymak gibii .. eğlence işte ALLAH sağlıklı herseyi tastamam olmasını nasib etsın başka ne isterki bi annee

hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin,eğer 2 kere teste bakıldıysa ve hele ki bu kan testiyse kesin hamilesindir ve büyük ihtimallede geç döllenmedir,tebrikler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…