Gebeliğe Hazırlık Hamilesin dediler amaaa ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
30
Çevremdekiler kirpiklerin çiftleşmiş bana hamilesin gibi geliyor diyorlar. Adet günüm 30 Ekim olması gerekiyordu ama düzenli adet olmuyorum bazen 10 günü geçiyor. Neyse işkilenip gebelik testi aldım yaptım negatif. Hiç umudum kalmadı yani olmasını istiyorum ama yok sizce kanda daha iyi mi çıkıyor sonuç . Ben test yaptıktan sonra 2 dk sonra atıyorum . Yanlış mı yapıyorum acaba

Çevremdekiler kirpiklerin çiftleşmiş bana hamilesin gibi geliyor diyorlar. Adet günüm 30 Ekim olması gerekiyordu ama düzenli adet olmuyorum bazen 10 günü geçiyor. Neyse işkilenip gebelik testi aldım yaptım negatif. Hiç umudum kalmadı yani olmasını istiyorum ama yok sizce kanda daha iyi mi çıkıyor sonuç . Ben test yaptıktan sonra 2 dk sonra atıyorum . Yanlış mı yapıyorum acaba
İlk 5 dk beklemelisin
Bi de çift kirpik gibi şeylerden hamilelik olmaz 🙅‍♀️

Genel de olan iki adet aranızda ki günü hesaplayın
Eger günü geçmişse kan da daha net oluyor evet 🥰🥰

Kimi 21 gün de bir kimi 28 35 40 günde bir yumurtluyor

Bende öyleydim hiç sorun yok ama 35 40 arasi oluyordum adet

Sizde kendinizin hesabını yapın ona göre gününüzü anlarsınız 🥰

Evet kanda daha iyi çıkar düzensiz diyorsun zaten belki başka bir sorun vardır hamileyim ama hiç kirpiklerim çiftleşmedi yani bu bi belirti değil için rahat etsin kan ver bence varsa zaten çıkar

2 dakikada çok az 5 dakika bazı testlerde ben bebe time diye bi marka kullanıyordum 20 dakikaya kadar bekliyorsun varsa silik te olsa çıkıyor

Rüyamda gördüm hamilesin yada bu ay güzel haber alacaksın

Kirpiklerin yapışmış hamilesin

Boğazım agrimisti hamilesin vsvs

Yakın zamanda duyduğum şeyler ve şuan reglm o yüzden takılmamak gerek gecikmeniz oluyormuş zaten bı kaç gün daha bekleyin sonra test yaparsınız

Genel de olan iki adet aranızda ki günü hesaplayın
Eger günü geçmişse kan da daha net oluyor evet 🥰🥰

Kimi 21 gün de bir kimi 28 35 40 günde bir yumurtluyor

Bende öyleydim hiç sorun yok ama 35 40 arasi oluyordum adet

Sizde kendinizin hesabını yapın ona göre gününüzü anlarsınız 🥰
Yani mesela benim Ağustos da 15 gün geçti eylul de işte 10 gün geçmişti. 16 gün gecikirse mi baktirayim kana

Rüyamda gördüm hamilesin yada bu ay güzel haber alacaksın

Kirpiklerin yapışmış hamilesin

Boğazım agrimisti hamilesin vsvs

Yakın zamanda duyduğum şeyler ve şuan reglm o yüzden takılmamak gerek gecikmeniz oluyormuş zaten bı kaç gün daha bekleyin sonra test yaparsınız
Çok dogru canim benim👍

Back
X