Hamileydim :/

Bazz01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
5
0
1
38
Hamileydim. Ana aldirmak zorunda kaldim... Pskolojisinden kurtulamiyorum napmaliyim ? Napabilirm ? O deneyimi nasil unutabilirim :(

Şuan hissetmen gereken şey tam olarak bu. Kötü hissetmelisin pişmanlığı dibine kadar yaşamalısın ki bi daha böyle bişey olmasın. Bebeğin adına çok üzüldüm

Hamikeyken tekrar iliskiye girdik ve tekrar icime bosalmisti. Kurtaj sirasinda temizlenmişmidir. Yoksa tekrar hamile kalma ihtimalim var mi ki

Hamikeyken tekrar iliskiye girdik ve tekrar icime bosalmisti. Kurtaj sirasinda temizlenmişmidir. Yoksa tekrar hamile kalma ihtimalim var mi ki
Çok yazık... Bir candi o... Hala dikkat etmiyorsunuz... Hala korunmuyorsuniz...elbette ondan bir şey olmaz...ama madem istemiyorsuniz önlem alın bari...günaha girmez ....... Neyse susuyorum... Rica ediyorum madem ilişkiye giriyorsunuz korunun !

Çok yazık... Bir candi o... Hala dikkat etmiyorsunuz... Hala korunmuyorsuniz...elbette ondan bir şey olmaz...ama madem istemiyorsuniz önlem alın bari...günaha girmez ....... Neyse susuyorum... Rica ediyorum madem ilişkiye giriyorsunuz korunun !

Bence fake ve bizimle dalga geçiyor!

Erkekler bu konulara bile el attı sanırım.

hamileyken ilişkiye girdiysen yine hamilesindir kesin :p

Her neyse herkes hata yapar ama bu gerçekten büyük hata..... Biz olsun diye yırtınıyos siz de gidip aldırıyorsunuz. Madem biriyle birlikte olmayı seçtiniz bari korunsaydınız. Bin tane korunma yöntemi var. Siz bence ilk olarak erkek arkadaşınızdan ayrılın ondan hayır gelmez. Bulursanız helal süt emmiş ve sizi kabullenecek biri evlenirsiniz. Ya da aynen devam. Sözlerim ağır gelmesin acı ama gerçek.... Maalesef bu tarz ilişkileri kaldıramayacak bir toplum yapımız var. Aslında böyle daha iyi. Eğer fake hesapsan da allah cezanı versin diyor, mutluluklar diliyorum......... :)

Her neyse herkes hata yapar ama bu gerçekten büyük hata.....

Hayir fake degilim.
İcime bosalmasi soz konusuda degildi. Cocuk flan beklentimizde degildi. Doktor ic camasirindan bulasmasi bile ueter demisti. Aldirmaya da mecbur kaldim. Ailem bilseydi zten aldirtmak zorunda kalcaktm..

Doktor iççamaşırından bile bulsşsa yeter demez iyice saçmaladın bebek nasıl yapılır diye bi araştır da öyle atıp tut

Doktor iççamaşırından bile bulsşsa yeter demez iyice saçmaladın bebek nasıl yapılır diye bi araştır da öyle atıp tut
OPardonda ben niye atip tutim baska isim gucum yk burda mi oyalancam ? İcime bosalmamisken doktrun dedigi oydu. Tek bi damlasi bile yeter dedi kadin. Doktorn dedikleri bunlar.

Hangi doktorsa söyle de bebek için uğraşanlar ona gitsinler mucizevi yöntemleri var sanırım dehanın

Back
X