Erkek arkadasimdandi ve o istemeyince mecbur kaldim..neden aldırmak zorunda kaldın
Çok yazık... Bir candi o... Hala dikkat etmiyorsunuz... Hala korunmuyorsuniz...elbette ondan bir şey olmaz...ama madem istemiyorsuniz önlem alın bari...günaha girmez ....... Neyse susuyorum... Rica ediyorum madem ilişkiye giriyorsunuz korunun !Hamikeyken tekrar iliskiye girdik ve tekrar icime bosalmisti. Kurtaj sirasinda temizlenmişmidir. Yoksa tekrar hamile kalma ihtimalim var mi ki
Çok yazık... Bir candi o... Hala dikkat etmiyorsunuz... Hala korunmuyorsuniz...elbette ondan bir şey olmaz...ama madem istemiyorsuniz önlem alın bari...günaha girmez ....... Neyse susuyorum... Rica ediyorum madem ilişkiye giriyorsunuz korunun !
Hadi yaaa...bu konuda da mi yani... İnsanlarin hayli cani sıkılıyor...!Bence fake ve bizimle dalga geçiyor!
Her neyse herkes hata yapar ama bu gerçekten büyük hata.....
Hayir fake degilim.
İcime bosalmasi soz konusuda degildi. Cocuk flan beklentimizde degildi. Doktor ic camasirindan bulasmasi bile ueter demisti. Aldirmaya da mecbur kaldim. Ailem bilseydi zten aldirtmak zorunda kalcaktm..
Doktor iççamaşırından bile bulsşsa yeter demez iyice saçmaladın bebek nasıl yapılır diye bi araştır da öyle atıp tut
OPardonda ben niye atip tutim baska isim gucum yk burda mi oyalancam ? İcime bosalmamisken doktrun dedigi oydu. Tek bi damlasi bile yeter dedi kadin. Doktorn dedikleri bunlar.Doktor iççamaşırından bile bulsşsa yeter demez iyice saçmaladın bebek nasıl yapılır diye bi araştır da öyle atıp tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?