- 21 Ocak 2015
- 8
- 11
- 8
- 33
- Konu Sahibi ahsenyagmur
Bebeğini benim gibi yeni ogrenenler hadi bebislerimizi beraber buyutelim ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben calısmıyorum cocukk düşündüğüm an bıraktım 4 aydr calısodukk canla baslaa gecen ay meyvemızı aldk cok sukurPazartesi öğrendim bende calisiyo musunuz
maasallah ne guzel bnmkisi ilkRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de ikinci bebeğim
gözun aydın cnm ınsallah hersey yoluna gırer kanda baktrdnmıBende yeni öğrendim gençlerilk bebeğim ve 1 yıldan beri istiyorduk tedaviyi düşündüğümüz ay hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum Allahım tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip eder insallah bizlere de sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı...
![]()
Canimm seninde hayirli olsun ilk gebeligin mi
Bende yeni öğrendim gençlerilk bebeğim ve 1 yıldan beri istiyorduk tedaviyi düşündüğümüz ay hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum Allahım tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip eder insallah bizlere de sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı...
![]()
hayırlı olsun canım =)Bebeğini benim gibi yeni ogrenenler hadi bebislerimizi beraber buyutelim ☺
benim de 7+6 =)hayırlı olsun canım =)