Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 gün gecikmede net olması lazım aslında
Ne kadar sürede kontrol ettiniz, kuruma çizgisi olabilir belki. Kanda kesin çıkar bir kontrol ettirin isterseniz
Canım beli değil eşim geldi ben gördüm eşime gösterdim ilk testi yaptığımda bakmadım net sonradan farketim yarın sabah gidicem nolur dua edin rabbim kimsenin kucağını boş birakmsın
Gözlerime inanamayıp testin içini açtım adetime 3 gün var böyle bu kadar mı silik çıkar hamile olduğunuzdaaa ilk idrarla yapmadım akşam yaptım ve ilk 2 dk içinde böyle çıktı Eki Görüntüle 3090354
Canım bende bugün tes yaptım erken gebelik testi ve çizgi belirsiz çok dikkatli bakman gerek hayalimsi acaba hamilemiyim yarın kan testine gidicem 20 gün falan adetim geçti net değil sence varmı
Canım bende bugün tes yaptım erken gebelik testi ve çizgi belirsiz çok dikkatli bakman gerek hayalimsi acaba hamilemiyim yarın kan testine gidicem 20 gün falan adetim geçti net değil sence varmi