Merhaba oncelikle hepinize. Adetime 3 gün kala yani bugun test yaptim ikinci cizgi silik ama cikti heyecanla dr a gittim bhcg yaptirdim sonuc 12.64 evet hamileyim ama deger cok dusuk degilmi varmi biyle bir durumla karsilasan yardimlarinizi rica ediyorum testide ekliyorum
Hadi hayırlı olsun canım benim :) darısı bizim başımıza inşallah hayırlsı ile Allah hayırlısını ile sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım daha yeni olduğu için değerler böyle normal yani :))
Canım gözün aydın. Adetine 3 kala öğrenmişsin çok normal 2 güne bir tekrar yaptır sonuç 2 ye katlarsa güzel ilerliyor demektir. Ben adet günü 5 gün geçince yaptırdım beta hcg 118.11 di 2 gün sonra 393 olmuştu. Cumartesi keseye bakcaz inşallah nasipse.
Merhaba oncelikle hepinize. Adetime 3 gün kala yani bugun test yaptim ikinci cizgi silik ama cikti heyecanla dr a gittim bhcg yaptirdim sonuc 12.64 evet hamileyim ama deger cok dusuk degilmi varmi biyle bir durumla karsilasan yardimlarinizi rica ediyorum testide ekliyorum
hayırlı olsun canım şimdiden valla şanslısınız ya benim adetin dördüncü günü 16 küsür çıktı sekizinci günü yüz küsürdü hic canını sıkma gayette hamişsin
Müjdeli haberi aldim bugun bhcg 56.91 olmus bu arada son adet tarihim 21 sanirken 23 mus yani ilk yaptigimda adetime daha bes gun varmış suanda 2 gun var şükürler olsun cok mutluyum rabbim herkesn gönlüne gore versin
Müjdeli haberi aldim bugun bhcg 56.91 olmus bu arada son adet tarihim 21 sanirken 23 mus yani ilk yaptigimda adetime daha bes gun varmış suanda 2 gun var şükürler olsun cok mutluyum rabbim herkesn gönlüne gore versin
Gözünüz aydın hayırla sağlıkla şansla kucağınıza alırsınız inşallah benim de 2 gün kala aynen silik çizgi çıkmıştı ilk günkü değerim 13.47 idi yarın tekrarlayacağım testi ama çok endişeliyim kahverengi akıntım ve kasık Ağrı'm var inşallah bende değerin artarak çoğaldığını görürüm...